Redactia.ro
Home » Știri » Povestea unei mame cu zece copii: „În fiecare săptămână cheltuim aproximativ 1.900 lei pe mâncare”

Povestea unei mame cu zece copii: „În fiecare săptămână cheltuim aproximativ 1.900 lei pe mâncare”

GALERIE FOTO (2)

Cine spune că e ușor să fii părinte, sigur se înșală. Și nu o spun eu, ci povestea unei mame a zece copii. Tracee Schaeffer (34 de ani) a dezvăluit modul prin care reușește să se organizeze zilnic. Împreună cu soțul ei, Justin (40 de ani) îi are pe: Dahlila (14 ani), Beau (13 ani), Ryan (12 ani), Scarlett (11 ani), Tootie (9 ani), Wyatt (9 ani), Rhett (8 ani), Rhiggs (8 ani), Remy (6 ani) și Ausy (3 ani).

Povestea unei mame cu zece copii: „În fiecare săptămână cheltuim aproximativ 1.900 lei pe mâncare”

Mama, o fire organizată de fel, ajută femeile de afaceri cu prezența lor online. De asemenea, Tracee face și homeschooling cu unii dintre copiii ei. Programul ei începe cu două ore înaintea copiilor, la 4 dimineața.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc în jurul orei 4 dimineața, atunci îmi fac toate activitățile de îngrijire personală, cum ar fi rugăciunea și pregătirea casei. Tot atunci tind să îmi fac o mare parte din munca pe care o fac pentru slujba mea, pentru că anul trecut am fost acasă toată ziua, educându-i acasă pe Dahlila, Beau și Ryan.

Îi trezesc la 6 dimineața pentru școală, apoi fiecare își face treburile de dimineață în timp ce eu pregătesc micul dejun. După aceea, pun apă și mâncare pentru găini și le dau drumul din coteț ca să poată alerga. Cu toții se spală pe dinți, își fac patul și își curăță camerele. Îi duceam pe Scarlett, Tootie, Wyatt, Rhett,

Rhiggs și Remy la școală, apoi veneam acasă și începeam homeschooling timp de aproximativ patru ore și jumătate pe zi, dar anul viitor voi face doar cu Ryan, așa că programul se va schimba. După aceea, încep să pregătesc cina și apoi îi luăm pe ceilalți copii de la școală, își fac cu toții temele și mănâncă,

astfel încât să putem pleca la ora 17.00 pentru a merge la antrenamentele de hochei, deoarece toți, în afară de Dahlila și Ausy, joacă hochei. Stăm acolo până la opt, așa că atunci când se întorc îi duc la duș și încerc să-i bag în pat până la nouă, apoi o luăm de la capăt!”, a povestit mămica eroină, potrivit Mirror.

Povestea unei mame cu 10 copii: „În fiecare săptămână cheltuim aproximativ 1.900 lei pe mâncare”

Tracee povestește cum reușește să țină casa organizată.

„Toată lumea are o sarcină principală, în afară de Remy și Ausy (n.r. cei mai mici), iar Dahlila (n.r. fata cea mare) are o sarcină principală, așa că ea se ocupă de asta. Ea bagă rufele la mașină de două ori în fiecare zi, așa că de obicei suntem destul de la zi,

iar în prezent Ryan este responsabil de spălatul vaselor după ce mâncăm. Încerc să schimb sarcinile principale ale fiecăruia la fiecare trei-patru luni, astfel încât să învețe o nouă abilitate și să aibă un pic mai multă responsabilitate. De asemenea, toți au aceleași treburi de făcut

dimineața, așa că fiecare trebuie să își curețe camera, să își facă patul, să pună jucăriile deoparte, toate acestea la prima oră de dimineață. A fost nevoie de ani și ani pentru a implementa acest sistem, dar este foarte util.”, a mai adăugat Tracee.

Se pare că și pentru hrană, Tracee a găsit soluția potrivită.

„În fiecare săptămână cheltuim aproximativ 335,64 lire sterline (circa 1900 lei) pe mâncare, așa că comand alimente online pentru a fi livrate. Cu siguranță nu am timp sau capacitatea mentală de a merge la magazin.

Așa că ne facem un plan pentru săptămâna respectivă și apoi comand tot ce avem nevoie pentru toate mesele din acea săptămână. Avem două frigidere și trei congelatoare și cumpărăm doar cât avem nevoie, nu ne place să stocăm alimente atât de mult.”

Sursa foto: Profimedia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: