Redactia.ro
Home » Știri » Povestea unei tinere care și-a dat soțul dispărut. Ce a hotărât să facă femeia, atunci când acesta a fost găsit

Povestea unei tinere care și-a dat soțul dispărut. Ce a hotărât să facă femeia, atunci când acesta a fost găsit

Povestea unei tinere care și-a dat soțul dispărut. Sursă foto: TMZ

O tânără a devenit subiect de discuție pe internet după ce soțul ei a dispărut, declanșând o adevărată vâlvă pe rețelele de socializare. Ashley McGuire, alături de soțul ei, Charles și copiii lor, duceau o viață liniștită până când acesta a dispărut fără urmă. Îngrijorată și disperată, Ashley a folosit rețelele de socializare pentru a cere ajutor în găsirea soțului ei. Apelul ei a devenit viral și a stârnit o amplă mobilizare online pentru a-l găsi pe Charles.

Internetul era plin de postări legate de dispariția lui Charles

În doar câteva ore, internetul era plin de mesaje și postări legate de dispariția lui Charles.,,Dacă îl cunoașteți, dacă lucrați cu el, dacă vă întâlniți  cu el, vă rog să-i spuneți să mă caute sau să îmi spuneți mie unde îl pot găsi”, a spus tânăra disperată, în anunțul său de pe Facebook.

Cu toate acestea, când Ashley a aflat unde se află soțul ei, reacția ei a fost una neașteptată pentru mulți. În loc să fie fericită că soțul a fost găsit, Ashley a luat o decizie radicală, surprinzând pe toată lumea.

Deși mulți oameni îi acordaseră sprijin și încurajare în căutarea soțului ei, când Charles a fost găsit și i-a propus o discuție pentru a-i explica de ce a dispărut, Ashley a decis să pună punct relației. Chiar dacă speranțele erau reduse, Charles i-a trimis un mesaj în care își exprima disponibilitatea de a discuta, însă Ashley a hotărât că este momentul să pună capăt căsniciei lor.

A decis să depună cererea de divorț

Aflând că soțul ei s-a mutat deja în Texas, ea a decis să depună cererea de divorț. Ulterior, Ashley și-a șters postarea virală de pe rețelele de socializare, afirmând că nu mai dorește să aibă nicio legătură cu soțul ei. Ea a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să afle adevărul și a declarat că va lupta pentru custodia deplină a copiilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: