Redactia.ro
Home » Știri » Poza care a înnebunit România. Povestea sărutului dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu

Poza care a înnebunit România. Povestea sărutului dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu

Sărutul între Daniela Nane și Mihaela Rădulescu. Foto: Facebook

Daniela Nane și Mihaela Rădulescu au fost protagoniste acum mai bine de un deceniu a unei scene extrem de provocatoare, care a stârnit valuri în lumea mondenă. Sărutul apăsător dintre cele două vedete a fost imortalizat în cadrul unui pictorial pentru revista Tabu, iar această fotografie a revenit în atenția publicului recent. Deși la momentul respectiv gestul lor a fost privit cu un amestec de uimire și controverse, se pare că inițial Daniela Nane nu ar fi trebuit să fie partenera de sărut a Mihaelei Rădulescu în acea sesiune foto.

Povestea din spatele acestui sărut cel puțin neașteptat începe cu o altă fațetă a vieții personale a Danielei Nane, care a reînviat recent în lumina reflectoarelor. Legătura de dragoste dintre ea și Octavian Ene, un tenor tânăr de doar 29 de ani, care i-a devenit iubit după divorțul de Adrian Cioroianu, a readus în prim-plan o ipostază senzuală între actriță și Mihaela Rădulescu, dintr-un pictorial îndrăzneț realizat pentru revista Tabu în 2011.

Sărutul pasional dintre cele două a avut loc acum 13 ani, iar la acea vreme a provocat o mare controversă. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că inițial, Daniela Nane ar fi trebuit să fie înlocuită în acea ședință foto de către altă persoană, Andreea Maria. Aceasta din urmă, cunoscută ca „zâna” surprizelor, ar fi fost propusă să se alăture Mihaelei Rădulescu pentru un sărut similar, însă a refuzat ferm ideea asociindu-se cu un astfel de pictorial.

Andreea Maria a explicat că nu a fost de acord cu tema în sine a ședinței foto, care implica două femei care se sărutau, deoarece aceasta nu reflecta principiile sale și nu se simțea confortabil cu ideea. Astfel, în locul ei, a fost adusă Daniela Nane, iar restul este istorie.

Divorț după ce a fost prinsă cu amantul

Fotografia cu sărutul pasional dintre cele două vedete a revenit în lumina reflectoarelor recent, odată cu apariția unor imagini surprinse cu Daniela Nane și tenorul Octavian Ene. Cei doi au făcut senzație pe străzile Capitalei, sărutându-se pasional în fața unui hotel de pe Calea Victoriei, imagini care au stârnit întrebări în legătură cu statutul marital al actriței. După ce relația lor a fost dezvăluită de paparazzi, Daniela Nane a ales să răspundă public, mărturisind că este o femeie liberă și divorțată. Ea a divorțat de Adrian Cioroianu.

„Sunt o femeie divorțată. Vă rog să-mi respectați viața privată ca până acum”, a scris Daniela Nane pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini