Redactia.ro
Home » Monden » Poze de colecție cu Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 40 de ani

Poze de colecție cu Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 40 de ani

GALERIE FOTO (3) Poze de colecție cu Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu. Cei doi sunt împreună mai bine de 40 de ani

Poze de colecție cu Diana Lupescu, soția actorului Mircea Diaconu. Mulți îl cunosc pe actor, dar puțini știu cine este soția lui și cu ce se mai ocupă acum, la 66 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 40 de ani. Soția lui Mircea Diaconu a fost una dintre cele mai frumoase şi mai talentate actriţe din perioada comunismului.

Diana Lupescu și  Mircea Diaconu, împreună mai bine de 40 de ani

Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu, are acum 66 de ani și este pensionară. Ea și Mircea Diaconu și-au unit destinele în urmă cu 40 de ani, în 1980. Cei doi soți au împreună și doi copii, o fată, Ana, și un băiat, Victor.

Diana Lupescu, una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe în comunism

Diana Lupescu a fost una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din perioada comunismului. Aceasta a jucat în filmele „Buletin de București și „Extemporal la dirigenție, dar a interpretat roluri și pe scenel din Bacău și București (la Teatrul „Bulandra”, Teatrul „Nottara” și Teatrul Mic).

Născută în Bacău, Diana Lupescu a ajuns însă în București, unde în 1978 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. Aceasta l-a avut drept mentor pe marele Amza Pellea. Deși inițial și-ar fi dorit să devină medic, așa cum era tradiția în familia tatălui ei, până la urmă teatrul avea să devină marea ei pasiune.

A luat din prima examenul de admitere, în ciuda concurenței acerbe de pe vremea aceea. Diana Lupescu și-a făcut debutul în teatru în 1978, chiar în anul în care și-a terminat studiile. În film a debutat însă cu un an mai devreme, cu rolul din ”Povestea dragostei”, în regia lui Ion Popescu Gopo.

Actrița Diana Lupescu a vrut să fie medic

Totuși, Diana Lupescu și-a dorit să calce pe urmele tatălui ei și să devină medic, însă iubirea pentru actorie a fost prea mare. Drept urmare, cum teatrul a devenit marea ei pasiunea, actrița și-a făcut debutul pe scenă în 1978, chiar în anul în care și-a terminat studiile, potrivit impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: