Redactia.ro
Home » Știri » Prefectul Brăilei, dublă gafă în timpul ceremoniei militare de Ziua Națională

Prefectul Brăilei, dublă gafă în timpul ceremoniei militare de Ziua Națională

Subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghinescu, a făcut o dublă gafă în timpul în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României. 

 

Dublă gafă a prefectului Brăilei

Prefectul Brăilei s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare, potrivit Mediafax. Simona Drăghinescu s-a încurcat din cauza emoțiilor sau pentru că nu cunoștea protocolul care se aplică în astfel de situații.

Simona Drăginescu, reprezentantul Guvernului în Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei de Ziua Națională. Prima gafă a prefectului a fost faptul că a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc, înainte de a pleca din fața soldaților.

Ceremonia a avut loc marți în centrul orașului Brăila. Ulterior, Drăghinescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 decembrie.

Sărbătorim astăzi împreună Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății. Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. 1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice”, a scris Simona Drăghinescu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila.

Simona Drăghinescu a fost numită subprefect al județului Brăila în luna iulie a acestui an, iar în luna augut a primit atribuții de prefect, după ce persoana care ocupa această funcție s-a retras.

Ceremonia de Ziua Națională din Brăila a fost marcată anul acesta doar de un scurt ceremonial militar religios, așa cum au anunțat și autoritățile, din cauza pandemiei de coronavirus.

La ceremonialul militar au asistat doar oficialitățile locale. Ceremonia a început la ora 12, cu o slujbă religioasă și trecerea în revistă a Gărzii de Onoare. A urmat un scurt discurs al subprefectului cu atribuții de prefect, Simona Drăghinescu, fiind depuse  ulterior coroane de flori la monumentul Ecaterinei Teodoroiu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: