Redactia.ro
Home » Știri » Premierul României va efectua astăzi al doilea test pentru coronavirus. Ce se va întâmpla dacă rezultatul va fi negativ

Premierul României va efectua astăzi al doilea test pentru coronavirus. Ce se va întâmpla dacă rezultatul va fi negativ

Premierul României va efectua astăzi al doilea test

Ludovic Orban a anunțat că luni, va fi efectuat al doilea test pentru coronavirus, iar dacă rezultatul va fi negativ, premierul nu va mai sta în izolare.

Prim-ministrul, Ludovic Orban, va face al doilea test pentru coronavirus luni, după ce primul test, efectuat pe 13 martie a avut rezultatul negativ.

Orban a avut contact direct cu senatorul Vergil Chițac, în cadrul reuniunii Biroului Politic Național al PNL în data de 9 martie.

Ludovic Orban va face al doilea test pentru coronavirus

Guvernul a precizat duminică că prim-ministrul României, Ludovic Orban va face cel de-al doilea test pentru coronavirus.

Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua în cursul dimineţii de luni, 23 martie a.c., al doilea test privind noul coronavirus (COVID-19). Urmând ca, în situaţia în care rezultatul acestuia va fi negativ, premierul să-şi încheie perioada de izolare de 14 zile. În acest caz, în cursul zilei de marţi, 24 martie ac, prim-ministrul Ludovic Orban îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria”.

După ce Vergil Chițac a fost diagnosticat cu coronavius, Orban a decis să se izoleze la Vila Lac, ulterior efectuând testul pentru coronavirus pe 13 martie care a rezultat negativ.

Ce se va întâmpla dacă rezultatul va ieși negativ

Cu toate acestea, premierul a hotărât să se autoizoleze timp de 14 zile, iar astăzi, își va face cel de-al doilea test. În cazul în care rezultatul va fi negativ, prim-ministru își va încheia perioada de izolare de 14 zile.

Totodată, Raed Arafat, secretar de stat a MAI, le cere cetățenilor români să fie responsabili în legătură cu sănătatea lor și a familiilor lor. De asemenea, Arafat nu exclude carantina totală în România.

Posibil să ajungem la carantină totală. Aș fi mincinos dacă aș spune că n-o să ajungem acolo. Este posibil să se ia măsuri de distanțare socială, să evităm cât mai mult deplasarea”, a mai declarat șeful DSU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini