Redactia.ro
Home » Știri » Preot, comportament indecent în dreptul unei școli. Ce făcea slujitorul Domnului în mașină

Preot, comportament indecent în dreptul unei școli. Ce făcea slujitorul Domnului în mașină

preot

Caz revoltător în Giurgiu! Un preot din Giurgiu s-a autosatisfăcut, în interiorul mașinii sale, care era parcată în apropierea unei școli. Comportamentul deviant al feței bisericești nu a rămas nepedepsit, așadar preotul are interdicția de a sluji până la finalizarea anchetei.

Preotul nu era la prima abatere de acest tip

Un elev al școlii din apropiere a aobservat gesturile indecente ale preotului și a decis să alerteze oamenii legii. Polițiștii au sosit de urgență la fața locului și au decis să-l aresteze pentru 24 de ore. Polițiștii nu au fost uimiți de atitudinea preotului, el fiind cunoscut pentru astfel de practici.

Episcopia Giurgiu a anunțat că preotul a fost suspendat din funcție până la finalizarea anchetei. Fața bisericească este cercetată pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate. Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoiului Eparhial dacă rezultatul audierilor aflate în desfășurare vor impune acest lucru. Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că, pe perioada suspendării, suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. DUȚU Stelian”, se arată în comunicatul Episcopiei Giurgiu.

Cazul lui Visarion Alexa a revoltat opinia publică

În vara anului trecut, un alt scandal zguduia din temelii Biserica Ortodoxă Română. Preotul Visarion Alexa a fost acuzat de faptul că ar fi agresat sexual o enoriașă aflată în imposibilitatea de a se apăra.

Preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar în septembrie 2022, instanța respingând cererea procurorilor de arestare. Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 37 de ani pe data de 17 august, zi în care autoritățile au demarat ancheta care îl vizează pe cunoscutul preot.

Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini