Redactia.ro
Home » Știri » Presa din Rusia a început să publice mesajele șocante ale soldaților ruși din Ucraina: „Scoate-mă de aici! E un coșmar”

Presa din Rusia a început să publice mesajele șocante ale soldaților ruși din Ucraina: „Scoate-mă de aici! E un coșmar”

Convorbiri halucinante între soldații ruși, interceptate de spionii germani.

Presa din Rusia a început să publice mesajele șocante ale soldaților ruși din Ucraina. Războiul în Ucraina a izbucnit pe 24 februarie și în continuare soldații ruși atacă cu sânge rece orașele ucrainene. Până acum, presa din Rusia a încercat să nu publice adevărata situație, dar recent a fost transmisă povestea unui tânăr recrut din cadrul Forțelor Armate Ruse care a fost trimis în conflictul din Ucraina și a cărui familie nu mai știa nimic despre el.

Presa din Rusia a început să publice mesajele șocante ale soldaților ruși din Ucraina: „Scoate-mă de aici! E un coșmar”

Soldații ruși sunt și ei victime ale războiului din Ucraina. Deși au primit ordin să distrugă marele orașe ale Ucrainei, majoritatea militarilor ruși nu și-au mai contactat familiile odată cu începerea războiului. Presa din Rusia a încercat să nu transmită adevăratul coșmar din Ucraina, dar ziarul rus independent Novaia Gazeta a publicat povestea unui soldat tânăr din cadrul Forțelor Armate Ruse care a fost trimis în războiul din Ucraina.

Familia acestuia nu mai știe nimic despre el de două săptămâni, iar în ultima discuție pe care a avut-o cu soția sa, tânărul a implorat-o să facă tot posibilul pentru a-l aduce înapoi în țară. Ziarul rus a reamintit că Ministerul rus al Apărării a negat participarea recruților la operațiunea militară specială din Ucraina. Ulterior, un reprezentant al ministerului, generalul Igor Konașenkov, a recunoscut că au fost descoperite mai multe fapte despre prezența recruților. „Practic, toți acești militari (recruții, n.r.) au fost deja retrași pe teritoriul Rusiei. În prezent, se iau măsuri cuprinzătoare pentru a preveni desfășurarea recruților în zonele de luptă”, a precizat Konașenkov.

Artem este unul dintre recruții ruși aflați în Ucraina. Are 24 de ani și vrea să se întoarcă la familia lui. „Pe linia specială a Ministerului Apărării ni se spune că Artem este în misiune de luptă, că totul este în regulă cu el. Întreb: când va fi trimis înapoi soțul meu? Președintele a promis că acum două săptămâni! Operatorul răspunde: eu nu pot să vă răspund la această întrebare, pot doar să verific numele de familie pe listele celor uciși, răniți sau capturați ”, a povestit pentru Novaia Gazeta Svetlana Kuzmina, o femeie care locuiește în orașul Saratov din Federația Rusă, relatează libertatea.ro.

Artem a fost trimis la război

Artem i-a spus soției sale că în armată se ocupă în general de treburile casnice. În noaptea de 23 spre 24 februarie și-a sunat soția cu câteva ore înainte ca Rusia să invadeze Ucraina.

„A spus: «Primul batalion a plecat deja, al doilea pleacă, noi suntem următorii. Telefoanele ne sunt luate. Nu știu dacă te voi mai putea suna». După asta, în primele trei zile am luat antidepresive ca un robot. Dimineața, îl duc pe cel mic la grădiniță, pe cel mare la școală. Trebuie să merg unde am comenzi, dar nu mă pot liniști, o iau razna, uit produsele de curățenie”, spune Svetlana. Pe 13 martie, Artem a sunat de pe telefonul unui prieten și a rugat-o să îl scoată de acolo. „Am exact un minut. Te rog un singur lucru: scoate-mă de aici. Este un coșmar!”, a mai spus soția sa. Zilele trecute, 29.000 de ruble au intrat pe cardul lui Artem, iar soția sa se teme ca nu cumva acesta să nu fi încheiat vreun contract. Deși a încercat să ia legătura cu Parchetul general Militar, Svetlana nu a reușit sa rezolve nimic și nu mai absolut nimic despre soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: