Redactia.ro
Home » Monden » Presat de fani, Killa Fonic a transmis un mesaj dureros după moartea lui Nosfe: „Ce simt și printre ce trec…”

Presat de fani, Killa Fonic a transmis un mesaj dureros după moartea lui Nosfe: „Ce simt și printre ce trec…”

GALERIE FOTO (2)

Killa Fonic a transmis primul mesaj după moartea lui Nosfe. Trapperul a fost presat de fani, oamenii întrebându-se de ce Killa nu a postat nici măcar un mesaj în memoria prietenului său, Nosfe. După lungi întrebări și așteptări, artistul a explicat motivul.

De ce nu a transmis Killa Fonic mesaj după moartea lui Nosfe

Moartea lui Nosfe a venit ca un trăsnet peste familia lui, prieteni, colegi și peste întreaga industrie muzicală. Artistul a avut un concert în seara respectivă, după care și-a pierdut viața, acasă. Nosfe a fost condus pe ultimul drum, plâns de familie și prieteni. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele sociale, însă niciunul nu a fost din partea lui Killa Fonic.

Mulți au fost cei care s-au întrebat de ce Killa Fonic nu a transmis niciun mesaj după moartea lui Nosfe. Au fost prieteni buni, au avut parte de o ceartă, la un moment dat, însă nici așa fanilor nu le-a venit să creadă. Cred că ăsta e deja al treilea mesaj, din zecile pe care le-am primit în legătură cu Killa, în care cineva întreabă „bă, el cum se simte?”. Ideea e că, după cum știți și voi, în weekend și-a anulat un concert din cauza unor probleme de sănătate, care nu sunt atât de grave, dar există. Și pentru cei care îl urmăriți de la începutul anului e Instagram, probabil că știți și că asta nu este singura pierdere pe care le a suferit-o anul ăsta. Prin urmare, situația de acum nu este una pe care să o digere ușor, așa că fiți mai îngăduitori și respectați modul în care oamenii aleg să treacă prin tipul ăsta de situații.”, a spus iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

Prima reacție a lui Killa Fonic după moartea lui Nosfe

Trapperul a explicat, într-o postare pe Instagram, că a preferat să țină pentru el tot ce a simțit atunci când a aflat că Nosfe s-a stins din viață. Deși multă lume era de părere că cei doi nu se mai înțeleg, Killa a vorbit frumos despre cel pe care l-a considerat frate. Artistul spune că este a doua oară anul acesta când se lovește de o tragedie, fapt care-l face să vorbească foarte greu despre asta. Killa Fonic susține că a preferat să sufere în tăcere, nu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: