Redactia.ro
Home » Sport » Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a fost infectat cu noul coronavirus

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a fost infectat cu noul coronavirus

GALERIE FOTO (2)

Florentino Perez, președintele clubului de fotbal Real Madrid, s-a infectat cu noul coronavirus, dar este asimptomatic, după cum a anunțat clubul spaniol. 

 

Președintele clubului Real Madrid a fost infectat cu noul coronavirus

Florentino Perez, în vârstă de 73 de ani, a contractat virusul SARS-COV-2. Anunțul a fost făcut de clubul spaniol.

Real Madrid CF anunţă că preşedintele nostru Florentino Perez a ieşit pozitiv a testele COVDI-19, la acre este suspus periodic, dar nu prezintă niciun simptom”, se arată în comunicatul clubului spaiol.

Vestea că Florentino Perez are coronavirus vine la zece zile după ce Zinedine Zidane a fost confirmat și el cu noul coronavirus. Florentino Perez va intra în izolare și nu va mai avea contact direct cu echipa, care sâmbătă va juca în deplasare cu Huesca în La Liga.

Omul de afaceri a fost prezent, sâmbătă, la Estadio Alfredo Di Stefano, unde a asista  la înfrângerea echipei Real Madrid, scor 1-3, în meciul cu Levante, după ce a fost testat negativ vineri, la fel ca toată conducerea clubului, informează News.ro. 

Zinedine Zidane, infecatt cu COVID-19

Zinedine Zidane a avut mari emoții din cauza unei posibile infectări cu noul coronavirus, la începutul lunii trecute. Antrenorul de la Real Madrid a intrat în izolare atunci, după ce a luat contact direct cu o persoană depistată pozitiv. Testul pozitiv de COVID-19 al lui Zinedine Zidane venea la doar două zile de la una dintre cele mai mari umilințe din istoria recentă a lui Real Madrid.

Însă, Zidane a putut să-și antreneze din nou jucătorii de marți, 2 februarie.

Clubul spaniol  a fost eliminat în mod surprinzător din șaisprezecimile Cupei Spaniei, după 1-2 cu Alcoyano, formația din liga a 3-a, care a și jucat în inferioritate numerică din minutul 110. Cu șase zile înaintea înfrângerii din Cupă, Real Madrid înregistrase un alt eșec, de data asta în semifinalele Supercupei, 1-2 cu Athletic Bilbao, echipă care avea să câștige trofeul după 3-2 în finala cu Barcelona.

Real Madrid efectuează în mod regulat teste PCR. Și alți jucători ai primei formații au contractat coronavirusul, ultimul depistat pozitiv fiind fundașul Nacho, testat la 26 ianuarie.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: