Redactia.ro
Home » Știri » Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, întâlnire cu liderii României. Ce i-a cerut premierul Marcel Ciolacu

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, întâlnire cu liderii României. Ce i-a cerut premierul Marcel Ciolacu

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, întâlniri cu premierul Marcel Ciolacu și cu președinții Senatului și Camerei Deputaților. Iată toate detaliile!

 Volodimir Zelenski, întâlniri cu oficiali români

Marți, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a întâlnit cu mai mulți oficiali români în București. Printre aceștia s-au numărat premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

La Palatul Parlamentului din București, Zelenski a avut o întrevedere comună cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și cu președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

Înainte de a ajunge la Parlament, președintele Ucrainei a depus o coroană de flori la Monumentul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol.

Zelenski, primit la Palatul Victoria de către Marcel Ciolacu

Zelenski a fost, de asemenea, primit la Palatul Victoria de către premierul României, Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski ca autoritățile ucrainene să recunoască inexistența așa-numitei „limbi moldovenești”

„Am avut astăzi cu președintele Zelenski o discuție constructivă despre preocupările României în privința protecției drepturilor persoanelor aparținând minorității române din Ucraina. În context, am reiterat solicitarea noastră legitimă ca în cel mai scurt timp autoritățile ucrainene să recunoască inexistența așa-numitei

România susține ferm aderarea Ucrainei și a Republicii Moldova la Uniunea Europeană și cred că este important ca o decizie privind deschiderea negocierilor de aderare pentru ambele state să fie adoptată până la finalul anului”, mai spune șeful Guvernului.”, a scris marți pe Facebook Marcel Ciolacu.

 

Sursa foto: Captură ecran video Guvernul României

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: