Redactia.ro
Home » Știri » Prețurile de pe litoralul românesc i-au făcut pe turiști să recurgă la gesturi extreme. O familie a dormit pe un cearșaf într-o parcare

Prețurile de pe litoralul românesc i-au făcut pe turiști să recurgă la gesturi extreme. O familie a dormit pe un cearșaf într-o parcare

GALERIE FOTO (2)

Întâmplare șocantă în Mamaia. O vacanță pelitoralul românesc a ajuns să coste cât un sejur în Dubai, dar se pare că românii nu se lasă ușor și cei care își doresc cu ardoare să se bucure de valuri și soare găsesc soluții. Asta a făcut și o familie aflată pe litoral, care a dormit pe un cearșaf în mijlocul unei parcări. Imagini au devenit virale.

O familie suprinsă în timp ce doarme pe un cearșaf într-o parcare

Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale și au devenit virale. O familie formată din părinți și un copil au fost suprinși pe jos într-o parcare din Mamaia. Aceștia nu erau deloc deranjați de vremea de afară așa că s-au făcut comozi și au dormit chiar sub cerul liber printre mașini. Acesta nu este un caz izolat, deoarece la o distanță mică au fost suprinși alți oameni care dormeau într-o dubiță.

„Cazare” în Mamaia, în parcare, pe asfalt! Ieri am postat un video cu „turiști” care dormeau într-o dubă, parcată lângă un hotel din Mamaia. Foarte mulți oameni au comentat că este un lucru normal… Mulți ne-au înjurat pentru aceasta postare. Iată însă că nu a fost un caz singular. Alți turiști s-au „cazat” tot în Mamaia, direct pe asfalt… Îi întrebam pe aceia care îi susțin vehement pe acești „turiști”: Unde își fac nevoile și unde se spala? După numărul mare de înjurături, tragem concluzia ca sunt mulți „turiști de parcare”. Va dăm un pont! Există campinguri cu apă și toalete! Există civilizație! Mergeți acolo, pentru ca noi, ceilalți, nu suntem obligați să vă vedem cum va ușurați pe la copaci, sau chiar în apă mării…„, a fost mesajul celor de la Neptun TV din dreptul imaginilor.

10.000 de lei pentru două nopți de cazare în Mamaia Nord

Dacă îți propui să mergi la mare pe litoralul românesc în acest an trebuie să fi pregătit financiar. Ofertele de cazare sunt multe, dar și cu prețuri pe măsură. Conform site-urilor de rezervări online prețul de pornire a unei cazări de două nopți pe litoralul românesc este de 800-1000 de lei. Pentru cine își dorește să stea într-o zonă de fițe, ami precis în Mamaia Nord, trebuie să scoată din buzunar nici mai puțin nici mai mult de 10,000 de lei pentru unul dintre cele mai renumite blocuri cu apartamente în regim hotelier.

Se pare că românii vor fi nevoiți ca în acest an să fie destul de generoși cu bugetul pentru o vacanță la malul mării. În funcție de facilitățle pe care le oferă spațiile de cazare, în general la un hotel de patru stele prețul aproximativ ar fi de 4500 de lei pentru două nopți de cazare. Apart-hotelurile au început să fie un nou trend printre tipul de ședere pe care îl au la dispoziție turiștii. În zona Mamaia majoritatea spațiilor de cazare sunt de acest tip.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: