Redactia.ro
Home » Știri » Previziunea făcută de Lidia Fecioru pentru România: “Se clatină Universul. Doi ani ne va fi greu”

Previziunea făcută de Lidia Fecioru pentru România: “Se clatină Universul. Doi ani ne va fi greu”

Cum a aflat Lidia Fecioru chiar în ziua nunții că amanta soțului e gravidă? Bioenergoterapeutul a dus o luptă grea cu depresia

Îndrăgita Lidia Fecioru a făcut o previziune care le-a dat fiori și celor mai optimiști români. Are previziuni destul de sumbre pentru 2022, însă se pare că perioada mai puțin favorabilă ar fi mai lungă de atât. “Doi ani ne va fi greu”, a transmis celebra astroloagă.

Lidia Fecioru a fost invitata lui Mihai Ghiță, în emisiunea “În Oglindă”. Terapeuta a făcut previziuni sumbre pentru anul 2022, punând accentul pe oamenii care aduc doar energii negative planetei noastre. Specialista susține faptul că negativul a luat amploare din cauza oamenilor, mărturisind că, din păcate, acest lucru afectează Terra.

Previziunea făcută de Lidia Fecioru pentru România: “Se clatină Universul”

Lidia Fecioru a vorbit și despre pacea de la noi din țară, dar și despre un posibil război. Aceasta este de părere că în România nu va fi niciun război, însă reprezintă o problemă adevărată…supraviețuirea.

”Pe mine mă ia groaza de anul ăsta, dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume… e ca și cum ai avea un lighean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa.

Exact așa se clatină Universul ăsta. Tot ce ține de partea negativă a oamenilor, pentru că negativul a luat amploare, are influența foarte mare asupra Terrei, în sine.

De aici ne întrebăm de ce apar foarte multe cataclisme acum în perioada asta de un an, doi, trei… tsunami, foc nu știu unde… energia Pământului este perturbată de energia pe care o creează oamenii. Au o influență asupra Terrei… energia pe care o creează oamenii, în loc să creeze pace, echilibru, noi creăm foarte multă energie negativă.

O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile… nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea.

Pe mine mă deranjează chestia asta, pentru că eu vreau să-mi cresc nepoții într-o țară frumoasă, liniștită, superbă”,  a spus Lidia Fecioru, în emisiunea ”În Oglindă”.

Lidia Fecioru, avertisment dur: “Doi ani ne va fi greu”

Lidia Fecioru prevede că timp de doi ani, românilor le va fi greu. Aceasta crede că în viitorul apropiat poate lucrurile își vor găsi echilibrul, însă până atunci va fi haos.

”Poate că reușim undeva peste doi ani să echilibrăm lucrurile. Doi ani ne va fi greu. Undeva peste vreo doi ani cât de cât se vor echilibra lucrurile. Până atunci e haos, și economic și energetic și cum vreți voi. Toată lumea mă întreabă de ce nu plec. Mie îmi place țara, țara e minunată, trebuie să se schimbe oamenii. Noi trebuie să ne schimbăm, ca să se schimbe lucrurile”,  a mai spus aceasta, în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: