Redactia.ro
Home » Știri » Prima aniversare fără Nosfe. Fiica artistului a împlinit 7 ani. Mădălina Crețan a scris un mesaj emoționant: «Ești copilul soarelui si al lunii»

Prima aniversare fără Nosfe. Fiica artistului a împlinit 7 ani. Mădălina Crețan a scris un mesaj emoționant: «Ești copilul soarelui si al lunii»

GALERIE FOTO (2) Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt, la un an de la moartea lui: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Fiica regretatului Darius Crețan, cunoscut fanilor sub numele de Nosfe, a împlinit șapte anișori. Deși Mădălina, soția artistului, încă nu poate procesa pe deplin pierderea bărbatului iubit, ea a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca Iris să aibă o aniversare desprinsă din filele de poveste. Nu au lipsit cadourile, baloanele multicolore, surprizele și cei mai buni prieteni ai micuței.

Fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit 7 ani

Mădălina Crețan a organizat o petrecere de pomină pentru micuța Iris. Deși simte puternic lipsa celui pe care l-a iubit nespus, Mădălina a găsit puterea necesară de a organiza o petrecere pentru Iris. La eveniment au participat prietenii fetiței, dar și oamenii care îi sunt alături Mădălinei în această perioadă extrem de dificilă.

fiica Nosfe
Iris, fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit 7 ani

Soția lui Nosfe a distribuit în mediul online o imagine în care apare Iris. Cadrul a fost însoțit de un mesaj pe măsură, care a impresionat prin sensibilitate. „Ești iubire, ești căldură, ești sensibilitate, ești forță, ești ambiție, ești gingășie, ești lumină, ești frumusețe, ești tot ceea ce îți dorești să fii și mai mult! Ești copilul soarelui si al lunii, să nu uiți toate astea niciodată! 7”, au fost cuvintele Mădălinei Crețan.

Darius Crețan, cunoscut publicului sub numele de Nosfe, a murit pe 16 octombrie în urma unui infarct miocardic. În urma sa au rămas o soție în durerată și o fiică de doar șapte anișori care va crește fără tată.

Nosfe a murit în data de 16 octombrie, la doar câteva ore după ce a susținut un concert alături de colegii săi de la Șatra Benz. Conform concluziei medicului legist, artistul suferise un infarct miocardic. Au fost recoltate probe biologice pentru efectuarea examenului toxicologic care va dezvălui dacă Nosfe a consumat substanțe stupefiante înaintea morții.

Mesajele pe care Mădălina Crețan le-a găsit în telefonul lui Nosfe

La aproape două luni de la moartea sa, unul dintre colegii săi de trupă a făcut mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Lu-K Beats a vorbit despre mesajele pe care Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, le-a găsit în telefonul artistului.

Lu-K Beats a dezvluit că Nosfe nota tot felul de schițe, iar una dintre ele este cu adevărat grăitoare pentru a înțelege mai bine sentimentele care îl încercau pe artist în ultima perioadă. El căuta căi de a face rost de bani și se pare că era dezamăgit de faptul că trupa nu mai avea succesul la care el visa odinioară.

„Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: «Să încerc să dorm cât mai puțin că să fac cât mai multe». Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea”, a povestit Lu-k Beats.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: