Redactia.ro
Home » Monden » Prima fotografie cu micuța Teodorei și a lui Alex de la „Insula Iubirii“. Cu cine seamănă?

Prima fotografie cu micuța Teodorei și a lui Alex de la „Insula Iubirii“. Cu cine seamănă?

GALERIE FOTO (2)

Teodora Marcu, fosta concurentă de la „Insula iubirii” este mândră de fetița ei. Proapăta mămică a postat o fotografie cu micuța. Soția lui Alex este foarte activă pe rețelele de socializare. Își ține fanii la curent cu tot ce face și posteazp fotografii din viața ei de zi cu zi.

Teo a devenit mămică la începutul acestei luni. Deși au traversat o perioadă destul de dificilă, bruneta și soțul ei pare că au trecut peste divergențe iar acum sunt o familie fericită. Se pare că tânăra mămică îi dedică tot timpul fiicei sale.

Teodora obişnuieşte să împărtăşească cu prietenii săi virtuali diferite momente din viaţa personală, iar recent şatena le-a făcut acestora cunoştinţă cu fetiţa sa. De asemenea, tânăra a publicat şi un scurt filmuleţ cu micuţa, dar şi cu câinele său de care este nedespărţită.

Teodora, reacție acidă pe Internet după finala show-ului „Insula Iubirii“: „Sunt foarte fericită“

După finalizarea show-ului, Teo a fost asaltată de către fani cu mesaje în care îi reproșau că nu pare fericită. Ba chiar mai mult, aceștia și-au exprimat opiniile și în comentarii sau pe profilele celorlalți colegi de la Insulă.

„Salvați-o pe Teo“ e unul dintre mesajele transmise pe Instagram. Reacția Teodorei nu a întârziat să apară. „Primesc mesaje încontinuu de genul se vede că nu ești fericită – Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat!“, a exclamat Teodora adăugând la final un emoji cu îmbrățișare.

„Este fix alegerea mea lângă cine vrea sa stau și cu cine vreau o familie! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat! Tot ce contează este ca sunt foarte bine și nu regret nici o secunda alegerile făcute”, a scris fosta concurentă de la „Insula iubirii”, pe contul de Instagram.

 

Radu Vâlcan, despre relația dintre Teodora și Alex de la Insula Iubirii: „Ce spun ei este strict problema lor”

„Eu încerc tot timpul să fiu cât se poate de imparțial, probabil că ce spun ei este o părere pe care și-au format-o mulți oameni. Tocmai de asta emisiunea este și despre acest lucru. Oamenii pot emite tot felul de judecăți, dar cei care vin acolo, la emisiune, știu și se așteaptă la asemenea etichete puse.

Ce spun ei este strict problema lor, eu nu pot să îmi dau cu părerea, rolul meu este altul, nu să îi judec pe concurenți.Cei care vin în emisiune eu cred că nu pot pleca decât pe plus de acolo, indiferent dacă se despart sau nu. Au fost într-un fel înainte de emisiune, iar după își dau seama de anumite lucruri, mai mult sau mai puțin plăcute, chestiuni pe care le pot și corecta. Eu cred că emisiunea le aduce un plus în viață. Depinde de fiecare dintre ei ce vor face în continuare „, a declarat Radu Vâlcan, potrivit Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: