Redactia.ro
Home » Știri » Prima fotografie cu băiețelul lui Theo Rose. Cu cine seamănă micuțul Sasha

Prima fotografie cu băiețelul lui Theo Rose. Cu cine seamănă micuțul Sasha

Theo Rose și Anghel Damian, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, au devenit recent părinții unui băiețel adorabil pe nume Sasha. Deși au fost întotdeauna discreți cu privire la viața lor personală, o fotografie cu chipul micuțului a devenit virală, stârnind multă emoție și curiozitate în rândul fanilor. Cei doi și-au consolidat familia și au devenit soț și soție în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei și apropiații.

Prima imagine cu chipul lui Sasha

Theo Rose a fost întotdeauna reticentă în a expune fața băiețelului său în spațiul public, dar dorința fanilor de a vedea chipul micuțului a fost atât de mare încât nu a putut fi oprită. O imagine cu Sasha a ajuns să fie viralizată după ce a fost observată pe fundalul ecranului telefonului cântăreței. Deși fotografia nu a fost publicată oficial de Theo, cei care au văzut-o au remarcat imediat cât de mult seamănă micuțul cu părinții săi celebri, moștenind trăsături comune atât de la mamă, cât și de la tată.

În trecut, Theo Rose a explicat de ce alege să păstreze intimitatea lui Sasha și să nu publice imagini cu el. Cântăreața a mărturisit că nu dorește ca băiețelul să fie expus în fața publicului larg și să devină un subiect de interes pentru paparazzi. Ea a menționat că nu este pregătită să ofere acest tip de atenție copilului său și că nu știe dacă acesta își va dori vreodată să fie în lumina reflectoarelor.

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mărturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Sursa foto: Social Media
Sursa foto: Social Media

Povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de invidiat nu doar pentru fanii lor, ci și pentru mulți dintre colegii de breaslă. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu câteva săptămâni, într-o ceremonie discretă, organizată într-un cadru restrâns. Evenimentul a fost marcat de prezența celor apropiați, cuplul dorind să evite atenția publică în acest moment important din viața lor.

Relația lor a fost întotdeauna una intensă și plină de înțelegere, iar odată cu venirea pe lume a lui Sasha, legătura dintre ei a devenit și mai puternică. Theo Rose a vorbit cu emoție despre Anghel, mărturisind că acesta este un om care o fascinează și de la care învață în fiecare zi.

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic. Stăm în casă, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta și că s-a întâmplat așa repede. Și emoția frumoasă, fericirea, e greu de dus. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație, și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de către Ilinca Vandici.

Theo Rose a adăugat că sarcina a fost trăită într-un mod special, fiind profund îndrăgostită de Anghel pe parcursul acestei perioade. Chiar dacă unii ar putea considera că totul s-a petrecut foarte repede, pentru ei a fost o certitudine că au făcut pasul corect. „Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple,” a adăugat cântăreața.

Venirea pe lume a lui Sasha a marcat începutul unui nou capitol pentru Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi au ales să se bucure de aceste momente în intimitate, protejându-și familia de atenția excesivă a publicului. În ciuda discreției, fanii continuă să urmărească evoluția cuplului și să le trimită mesaje de susținere.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: