Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu amanta lui Alex Ashraf! Cu ce se ocupă cea care a înlocuit-o pe Oana Zăvoranu în inima fostului soț: „Cum să pleci tu de lângă un diamant? A făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani”

Prima imagine cu amanta lui Alex Ashraf! Cu ce se ocupă cea care a înlocuit-o pe Oana Zăvoranu în inima fostului soț: „Cum să pleci tu de lângă un diamant? A făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani”

Iată prima imagine cu amanta lui Alex Ashraf! Te va surprinde cu ce se ocupă cea care a înlocuit-o pe Oana Zăvoranu în inima fostului soț!

Prima imagine cu amanta lui Alex Ashraf

Anunțul divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a stârnit un val de controverse în lumea showbiz-ului românesc. Recent, au apărut informații privind identitatea presupusei amante a lui Alex Ashraf. După ce Oana Zăvoranu a dezvăluit că Ashraf a folosit banii ei pentru a achiziționa o casă, o mașină și chiar pentru operații estetice pentru această femeie, s-au dezvăluit detalii șocante care sugerează că aceasta ar lucra în industria videochat-ului, potrivit Viva. 

Cine este și cu ce se ocupă partenera lui Alex Ashraf? După șapte ani de căsnicie, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au hotărât să divorțeze. Despărțirea lor a fost marcată de scandal, deoarece Oana Zăvoranu a decis să facă publice detalii despre relația lor și evenimentele din ultima perioadă. Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf ar avea o amantă de aproximativ un an și jumătate și că acesta ar fi cheltuit bani din averea vedetei pentru a-i cumpăra casei, mașina și chiar pentru a-i suporta intervențiile estetice.

Recent, s-a aflat că partenera lui Ashraf ar fi implicată în industria videochat-ului, dezvăluirea fiind făcută de Oana Zăvoranu într-un interviu șocant pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Cancan.ro.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf o înșela de un an și jumătate

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf o înșela cu o altă femeie de aproximativ un an și jumătate, iar acesta ar fi cheltuit în total 160.000 de euro pentru a-i cumpăra amantei sale o casă și o mașină. Partenera lui Alex Ashraf este o tânără brunetă care activează în industria videochat-ului.

Oana Zăvoranu a povestit că a mers acasă la amanta lui Alex Ashraf împreună cu acesta și au alcătuit o listă a bunurilor pe care bărbatul le-a achiziționat pentru femeia respectivă, folosind banii vedetei.

„Fata a fost o videochatistă păguboasă, iar când l-a cunoscut pe Alex și a aflat cine e, a făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani. Ca bărbat, cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea mizerie de femeie? E rușinos. Cum tu, ca bărbat, să stai acasă și să scoți câinii aleia la plimbare, în timp ce ea se prostitutează la Geneva? Atenție, nu vorbim de online, ci de prostituție adevărată!”, a spus Oana Zăvoranu pentru sursa citată anterior.

Oana Zăvoranu: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei”

Zăvoranu îl acuză pe Alex Ashraf că a cumpărat o casă și o mașină pentru amanta sa secretă, utilizând banii vedetei, și că a suportat chiar și costurile operațiilor estetice ale iubitei cu aceeași sursă de finanțare, adică din banii lui Zăvoranu. Totalul cheltuielilor s-ar ridica la 162.000 de euro. Se pare că Zăvoranu nu resimte regret față de despărțire sau față de suma de bani cheltuită, ci mai degrabă pare să fie deranjat de faptul că în viața lui Alex a apărut o femeie care nu deține o carieră sau un statut social comparabil cu al ei:

„Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.’, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru Viva.ro.  

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: