Redactia.ro
Home » Monden » Prima iubită a lui Smiley! Toți am văzut-o la TV, puțini știu că s-a iubit cu îndrăgitul artist

Prima iubită a lui Smiley! Toți am văzut-o la TV, puțini știu că s-a iubit cu îndrăgitul artist

GALERIE FOTO (2)

S-a aflat acum cine este prima iubită a lui Smiley! Toți am văzut-o la TV, dar puțini au știut că a ocupat un loc extrem de special în inima îndrăgitului artist!

De la prima apariție la TV, Smiley a cucerit inimile tinerelor din România! Cu vocea și farmecul său personal, a devenit extrem de repede îndrăgit de public. Însă puțini știu cine a fost prima iubită a cântărețului. A apărut și ea la TV, iar mulți nu au știut acest detaliu.

Cine este prima iubită a lui Smiley

Smiley a fost dintotdeauna un tip extrem de discret cu detaliile personale legate de viața sa. Una dintre cele mai cunoscute și comentate relații ale artistului a fost cea avută cu actrița Laura Cosoi. Nu a durat însă prea mult, iar drumurile lor s-au separate. Laura Cosoi și-a regăsit iubirea în brațele lui Cosmin Curticăpean, alături de care are în prezent două fetițe, pe Rita și Vera.

Despre relația dintre Smiley și Laura Cosoi se știe că a durat cinci ani. După această despărțire, care a stat mult timp pe prima pagină a tabloidelor, la brațul lui Smiley nu a mai fost nimeni, oficial, pentru o perioadă de ceva ani.

Și chiar și despre actuala poveste de dragoste a lui Smiley și Gina Pistol s-a aflat extrem de greu. Amândoi parteneri au fost extrem de discreți și nu a făcut nicio declarație în acest sens mult timp după primele zvonuri din presă, dar apropiații și paparazzi i-au dat de gol până la urmă. Chiar chef Cătălin Scărlătescu a fost printre primii care a vorbit mai ”după cireș” despre relația dintre Smiley și Gina.

„Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc”, a explicat cu ceva vreme în urmă Scărlătescu.

Însă s-a aflat acum cine este prima iubită a lui Smiley! Ea a apărut chiar și la TV, alături de Smiley.

Smiley, întâlniri cu prima iubită și în prezent?

Din puținele informații legate despre iubirile lui Smiley, aflăm acum că prima iubită a artistului se numește Olivia, iar cei doi s-au mai tot întâlnit în ultimii ani.

Povestea lor de iubire a început în liceu, ambii învățând la Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești. Însă imediat după terminarea studiilor, s-a rupt și dragostea dintre ei.

Nu mulți știu că Ovilia a apărut la TV alături de Smiley! Ea a fost desemnată Miss Boboc în liceu, așa se face că a apărut și în videoclipul piesei ”Oare știi” pe care o cânta Smiley în 2002, pe când artistul se afla la început de drum în muzică și făcea parte din trupa Simplu.

Acum, Olivia face și ea în lumea spectacolului, fiind chiar stilistul Irinei Rimes încă de pe vremea când artista era jurat la Vocea României.

Așadar, putem spune că Olivia și Smiley s-au întâlnit pe culoarele platourilor de televiziune aproape la fel de des ca pe holurile liceului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: