Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Andreei Bălan după despărțirea de Tibi Argint

Prima reacție a Andreei Bălan după despărțirea de Tibi Argint

Andreea Bălan și Tibi Argint și-au spus adio. Artista și bărbatul nu s-au mai înțeles, iar comportamentul acestuia față de fiicele ei a jucat un rol important în viața celor doi. Iată ce mesaj a transmis Andreea Bălan după despărțirea de fostul iubit.

Andreea Bălan și Tibi Argint s-au despărțit

Andreea Bălan și Tibi Argint au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a sfârșit de curând. Niciunul dintre ei nu a făcut declarații despre motivul despărțirii, dar conform informațiilor apărute în presă, se pare că bărbatul nu s-ar fi acomodat cu ritmul de viață al artistei. Tibi Argint era foarte rece cu fiicele Andreei Bălan, ba mai mult evita cât mai mult toată această atmosferă de familie.

Acum, după despărțire, Andreea Bălan a publicat o fotografie cu ea cu zâmbetul larg în dreptul căreia a scris un mesaj. „Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta.„, a spus Andreea Bălan.

Ce declara în urmă cu ceva timp artista despre relația cu Tibi Argint

Pe timpul relației cu Tibi Argint, Andreea Bălan a lăsat imrpesia unei femei foarte fericite și împlinite. Chiar ea a declarat în numeroase rânduri faptul că se iubesc mult și că se bucură că a depășit trauma divorțului de tatăl fetițelor ei.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat frumoasa Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: