Redactia.ro
Home » Sport » Prima reacție a lui Gică Hagi, după golul fenomenal al lui Ianis. Ce a declarat managerul de la Farul: ”A trecut printr-o perioadă grea”

Prima reacție a lui Gică Hagi, după golul fenomenal al lui Ianis. Ce a declarat managerul de la Farul: ”A trecut printr-o perioadă grea”

Gică și Ianis Hagi

Gică Hagi a jucat un rol crucial în calificarea naționalei României la Cupa Mondială din 1994, iar acum, la trei decenii distanță, fiul său, Ianis, a adus o contribuție semnificativă la victoria cu 2-1 împotriva Israelului, asigurând astfel locul echipei la Euro 2024. Echipa națională „tricoloră” și-a garantat participarea la Campionatul European din Germania după ce a învins Israelul la Felcsut, cu scorul de 2-1, într-un meci în care Ianis Hagi a înscris golul victoriei. Gică Hagi, managerul de la Farul, a transmis felicitări atât jucătorilor, cât și întregului staff condus de Edi Iordănescu.

În vârstă de 25 de ani, Ianis Hagi,  a fost protagonistul momentului decisiv al partidei, marcând golul care a adus echipei sale victoria cu 2-1 împotriva Israelului. Acest succes a asigurat calificarea României la Euro 2024. La doar două zile după această performanță notabilă, Gică Hagi a împărtășit cu publicul cum a trăit el însuși această partidă și ce înseamnă acest gol pentru Ianis, care revenea pe teren după o pauză de un an.

Prima reacție a lui Gică Hagi

Managerul de la Farul a evidențiat implicarea și contribuția lui Ianis Hagi în momentul cheie al meciului, acolo unde, la scorul de 1-1, a reușit să deschidă drumul către Euro 2024. Cu entuziasm și mândrie de tată, Gică Hagi a vorbit despre performanța fiului său, subliniind importanța acestei victorii pentru echipă și pentru țară. A fost un moment emoționant pentru familia Hagi și pentru întreaga națiune română, care a sărbătorit această realizare remarcabilă în fotbalul internațional.

În timp ce Gică Hagi și-a exprimat bucuria și mândria față de fiul său, el nu a uitat să transmită și aprecierea sa pentru întregul staff și pentru echipa de fotbaliști. Felicitările lui au fost îndreptate către fiecare membru al echipei care a contribuit la succesul naționalei române, sub conducerea antrenorului Edi Iordănescu. Gică Hagi a subliniat importanța colaborării și efortului colectiv în obținerea acestui rezultat deosebit.

„Copiii merită totul! Ei să vorbească, ei au făcut asta! Fotbaliștii României, staff-ul României… Ei merită toate felicitările, vorbiți cu ei, lăudați-i pe ei! E momentul lor. Bravo lor! Vă mulțumesc pentru felicitările pentru Ianis. Doamne ajută! Hai, România!”, a spus Gică Hagi, pentru ProSport.

Gică Hagi vorbește despre fiul său

În plus, Gică Hagi a oferit o perspectivă intimă asupra modului în care a trăit partida și momentul golului marcat de Ianis. Cu emoție în glas, el a vorbit despre perioada de pauză a fiului său și despre revenirea acestuia într-un mod atât de triumfător. Pentru Gică Hagi, acest gol a fost nu doar o realizare sportivă notabilă, ci și un moment de mândrie și emoție în calitate de tată.

„Eu mă bucur pentru că Ianis pentru că a trecut peste un an foarte greu. Să revii după 12 luni de accidentări… A muncit foarte mult. Cred că e pe drumul cel bun.

Se simte mai bine în fiecare meci, fizic arată bine. E bucuria noastră și suntem fericiți pe teren. Asta ne dorim. Să fie sănătos. În rest, știm ce e capabil. Uneori îi iese, alteori mai puțin. E un jucător pe care îl cunoaștem. El m-a sunat după meci.

Pentru Ianis sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea. Ajunge unde era înainte de accidentare, adică într-o formă bună. A contribuit cât a putut pentru această calificare.

O să merg la meciul cu Elveția. Pentru Ianis va fi o motivație în plus. El reacționează foarte bine la acest tip de presiune, îi place să câștige, absoarbe presiunea foarte bine. Îi plac meciurile grele”, a spus Gică Hagi la OrangeSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: