Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacţie a tatălui fetei de 12 ani care a fost ucisă în Berceni. Bărbatul a făcut declaraţii SFÂŞIETOARE!

Prima reacţie a tatălui fetei de 12 ani care a fost ucisă în Berceni. Bărbatul a făcut declaraţii SFÂŞIETOARE!

Cazul fetei de 12 ani care ar fi fost ucisă de concubinul mamei în cartierul Berceni din Bucureşti pare tot mai aproape de rezolvare. Principalul suspect, Marcel Şerbuc, a fost prins în Olanda.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

Tatăl biologic al fetei, distrus de durere

După capturarea principalului suspect de crimă, tatăl fetiței de 12 ani, care a fost descoperită decedată într-o ladă a unei canapele dintr-un apartament din Berceni, și-a exprimat reacția.

Nu am nevoie de bani. Nu am nevoie de nimic. Eu nu-mi vând copilul pe bani. Legea să-și facă datoria. Să fie pedepsiți amândoi. Copilul nu mi-l mai aduc înapoi!”, a spus Vasile Constantin, tatăl fetiței.

Suspectul se purta ciudat în Spania

Înainte de a fugi în Olanda, principalul suspect plecase, după crimă, în Spania, la muncă.

Când m-a sunat la angajare nu m-a întrebat cât e salariul, ci când poate să vină… asta mi s-a părut așa… Nu a ieșit decât o dată din camera aia, nu stătea deloc cu noi, pleca mereu, și-a schimbat cred 5-6 telefoane, nu am mai văzut așa ceva”, a spus angajatorul din Spania al principalul suspect, Marcel Şerbuc.

„În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: