Redactia.ro
Home » Monden » Prima soție a lui Reghecampf, Mariana Pfeiffer, atac la Anamaria Prodan: “Încă de la începutul căsniciei mele”

Prima soție a lui Reghecampf, Mariana Pfeiffer, atac la Anamaria Prodan: “Încă de la începutul căsniciei mele”

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Reghe, scoate la iveală noi detalii picante despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Iată când s-au cunoscut, de fapt, cei doi și când au început să aibă o relație.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, face noi dezvăluiri despre relația pe care cel căruia i-a dăruit primul, pe Luca. Asta după ce Anamaria Prodan a povestit mai multe lucruri care o implică pe Mariana.

Prima soție a lui Reghecampf, Mariana Pfeiffer, atac la Anamaria Prodan: “Încă de la începutul căsniciei mele”

Mariana Pfeiffer, cea care i-a dăruit primul copil lui Reghecampf, povestește când și cum s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și actualul antrenor de la Universitatea Craiova. Impresara ar fi recurs la diferite modalități de a-l atrage pe technician în mrejele ei.

Declarațiile făcute de prima soție a lui Reghecampf vin în contextul ultimelor declarații emoționante făcute de Anamaria Prodan cu privire la începutul relației cu cel pe care-l numește „Soare”.

Impresara a afirmat că “Soarele ei” a răsărit pe strada sa în momentul în care mariajul lui nu mai funcționa de ceva vreme, nu ea ar fi reprezentat motivul divorțului.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, dezvăluie că lucrurile au stat altfel.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a explicat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.

Mariana Pfeiffer, despre legătura dintre Anamaria Prodan și pensia alimentară a fiului ei

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf reacționează și după ce a fost implicat în scandalul momentului chiar și numele fiului său Luca, primul copil al lui Laurențiu reghecampf. Susține sus și tare că Anamaria Prodan nu ar fi avut deloc grijă de Luca, pe când acesta era mic. Mai mult, aceasta dezvăluie că impresara i-ar fi cerut chiar să accepte o pensie alimentară mai mica.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”, a mai declarat prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Etichete: