Redactia.ro
Home » Homepage » Primar și fiica lui, găsiți morți în fosa septică. Tânăra a încercat să își salveze tatăl

Primar și fiica lui, găsiți morți în fosa septică. Tânăra a încercat să își salveze tatăl

GALERIE FOTO (2) VideoPrimarul din Sărățeni și fiica lui, morți în fosa septică. Tânăra a sfârșit încercând să-și salveze tatăl. Se căsătorise anul trecut și abia își botezase copilașul

O poveste tragică vine din comuna Sărățeni, județul Mureș. O tânăr a murit după ce ar fi încercat să își salveze tatăl, primarul localității. Ei doi au fost găsiți morți în fosa septică, laolaltă cu un vecin de-ai lor. Ce s-a întâmplat acolo, de fapt.

Primar și fiica lui, găsiți morți în fosa septică. Tânăra a încercat să își salveze tatăl

Tragedia a avut loc în comuna Sărățeni, județul Mureș, și a șocat întreaga comunitate. Primarul, fiica lui în vârstă de 32 de ani și un vecin de-ai lor au pierit laolaltă. Întreaga suflare din localitate este pur și simplu uluită și vorbește despre tragedie. Oamenii satului îl știau pe primar un om pe care te puteai baza. El avea două fiice: de 14 și 32 de ani. Femeia de 32 de ani a pierit alături de el, lăsând în urmă un soț și un copilaș de doar un an.

A patra victimă, proprietarul fosei, a fost transportată cu elicopterul la Târgu Mureş în stare critică.

„Patru victime, găsite într-o fosă septică, toate patru în stop cardio respirator. Am început resuscitarea, prima victimă scoasă a fost transferată la spital, celelalte trei, din păcate, după 50 de minute au fost declarate decedate”, a declarat Posteucă Bogdan, de la UPU SMURD Târgu Mureș, conform Observator.

„Intervenţia a fost îngreunată de spaţiul foarte îngust de intrare în fosa septică”, a explicat Valeria Georgiana Oltean, purtător de cuvânt ISU Mureș, conform sursei.

 VideoPrimarul din Sărățeni și fiica lui, morți în fosa septică. Tânăra a sfârșit încercând să-și salveze tatăl. Se căsătorise anul trecut și abia își botezase copilașul
Sursa foto: colaj Observator

Anchetatorii trebuie să pună cap la cap firul întâmplărilor, dar ce se știe până acum este că proprietarul fosei a sunat la 112 să anunțe că mai multe persoane au nevoie de ajutor. A urmat mobilizarea salvatorilor, care au încercat să salveze victimele.

Concret, a relatat Observator, proprietarul fosei a chemat un vecin să-l ajute să desfunde canalizarea. La un moment dat, bărbatul care executa lucrarea ar fi leşinat din cauza vaporilor toxici, iar atunci proprietarul fosei l-a sunat pe primar să vină să îl ajute. Bărbatul a venit unde a fost chemat, dar a luat-o cu el și pe fiica lui cea mare, în vârstă de 32 de ani. Ambii au intrat în fosă și au încercat să ajute, dar nu au mai ieșit, iar la un moment dat după ei a intrat și proprietarul fosei, care a vrut să o scoată afară măcar pe femeie. Și el și-a pierdut cunoştinţa, arată sursa menționată mai sus, iar ulterior a fost dus de urgență la spital. Polițiștii au deschis dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: