Redactia.ro
Home » Știri » Primăria Sectorului 5 are o nouă vedetă în rândul angajaților. Primarul Piedone a anunțat cine este noul său consilier

Primăria Sectorului 5 are o nouă vedetă în rândul angajaților. Primarul Piedone a anunțat cine este noul său consilier

GALERIE FOTO (2)

Primăria Sectorului 5 are o nouă vedetă în rândul personalului său. Este vorba de o artistă foarte cunoscută, care își va aduce contribuția în echipa primarului Cristian Victor Popescu Piedone. Aceasta va face echipă cu Oana Zăvoranu și va îndeplini funcția de consilier.

Primăria Sectorului 5 are o nouă vedetă în rândul angajaților

Primarul Cristian Victor Popescu face schimbări în echipa sa, iar intenția lui este să aducă figuri noi, din rândul persoanelor celebre din țara noastră. Prima sa opțiune a fost Oana Zăvoranu, care acum va avea o nouă colegă, renumită pentru activitatea sa artistică.

Este vorba de Eugenia Șerban, o actriță foarte apreciată din țara noastră. S-a născut în data de 13 noiembrie 1969 și a adus la viață numeroase personaje, atât în fața camerelor de luat vederi, cât și pe cele mai mari scene din țara noastră.

În calitate de consilier, va fi însărcinară cu problemele culturale, iar activitatea Centrului Cultural și de Tineret va fi sub îndrumarea sa. Acest lucru înseamnă că bucureștenii din Sectorul 5 se vor bucura de o prezență unică, care își va pune cu siguranță amprenta asupra desfășurării evenimentelor culturale.

Anunțul numirii Eugeniei Șerban în această funcție a fost făcut cu puțin timp prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Primăriei Sectorului 5, ocazie cu care s-au stabilit în mod public îndatoririle artistei.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa personală. Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret , instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5, pe pagina de Facebook a instituției.

Primarul Piedone a făcut primele declarații despre noul său consilier

Primarul Cristian Victor Popescu a ținut să-și exprime și el sentimentele legate de venirea Eugeniei Șerban în echipa sa. Prin intermediul unei declarații publice, și-a arătat recunoștința față de aceasta și a vorbit despre proiectele pe care urmează să le pună în aplicare.

Edilul Sectorului 5 este convins că actrița se va descurca de minune în această funcție, iar bucureștenii vor avea parte curând de noi activități culturale unde influența ei va fi vizibilă.

„Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică, împreună,nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a declarat, la rândul său, primarul Cristian Victor Popescu Piedone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: