Redactia.ro
Home » Homepage » Primarul fugar! Un edil din Suceava a accidentat un bărbat, apoi s-a făcut nevăzut

Primarul fugar! Un edil din Suceava a accidentat un bărbat, apoi s-a făcut nevăzut

primar accident suceava

Accident demn de comedia absurdului în Suceava. Un bărbar s-a ales cu patru coaste rupte după ce mașina în care circula a afost lovită de o alta în trafic. Conform martorilor oculari, primarul ar fi provocat accidentul, însă a fugit de la locul cu pricina înainte de sosirea oamenilor legii. După mai bine de 24 de ore de căutări, primarul s-a prezentat în cele din urmă la secția de poliție pentru a răspunde acuzațiilor aduse.

Primarul a fugit de la locul accidentului și s-a făcut nevăzut

Un bărbat a ajuns la spital cu patru coaste fisurate după ce mașina sa a fost acroșată de o alta. Cel aflat la volan, bărbatul care ar fi provocat accidentul, ar fi chiar primarul, conform martorilor oculari.

Acesta a fugit de la locul accidentului înainte ca oamenii legii să ajungă și s-a văzut complet nevăzut. Deși polițiștii au mers la casa primarului în încercarea de a-l găsi, nimeni nu a răspuns la ușă, iar edilul pare să fi dispărut ca prin magie.

Victima are patru coaste fisurate și a avut nevoie de ajutorul medicilor

Cât despre bărbatul accidentat, el a observat că a suferit o lovitură serioasă abia când a fost testat cu aparatul etilotest și a constat că nu putea să sufle în aparat, ca urmare a durerilor pe care le avea. Victima susține că nu a apucat să sesizeze cine se afla la volanul autoturismului care l-a acroșat, însă susține că martorii oculari i-au dezvăluit că primarul a fost cel care l-a accidentat.

În prezent, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, precum și identitatea bărbatului care se face vinovat de producerea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini