Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Primele declarații ale Cruduței: „Dacă nu fugeam, mă omora!”

Primele declarații ale Cruduței: „Dacă nu fugeam, mă omora!”

decizia iubitului Danielei Crudu

Primele declarații ale Cruduței au fost făcute publice de către foștii colegi de la emisiunea „Xtra Night Show”. Dan Capatos a prezentat în premieră poziția vedetei TV vizavi de agresiunea la care a fost supusă. Ce a avut de spus Daniela Crudu despre bătaia primită de la iubitul croat, dar și despre starea ei de sănătate.

Primele declarații ale Cruduței: „Dacă nu fugeam, mă omora!”

Cruduța rupe tăcerea! Vedeta TV a declarat de pe patul de spital de la ce a pornit altercația, dar și care e starea ei de sănătate. ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Croatul, violent din gelozie

Din declarațiile surorii sale, Ana Crudu, croatul ar fi fost gelos pe atenția pe care iubita sa a primit-o în club. Chipurile, croatul nu era la curent cu statutul de „vedetă” al Cruduței și nu a suportat să vadă câți bărbați roiesc în jurul ei. Și o altă prietenă de-ale Cruduței a confirmat această teorie. Pare-se, aceasta se afla la o masă alăturată în clubul Nuba și ar fi văzut cum croatul n-o lăsa să vorbească cu alți bărbați.

De aici și până la bătaia soră cu moartea aplicată vedetei n-a fost decât un pas. ”A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit o altă prietenă.

Amintim că Daniela Crudu a apelat serviciul de urgență în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ea a sărit din mașina croatului și a alergat desculță 700 de metri până la o benzinărie. Acolo, ea a cerut un telefon mobil și a altertat poliția.

Loading...