Redactia.ro
Home » Știri » Primele declarații ale familiei din cazul adolescentului mort în Austria. Ce detalii au ieșit la iveală

Primele declarații ale familiei din cazul adolescentului mort în Austria. Ce detalii au ieșit la iveală

Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

O tragedie cutremurătoare s-a abătut asupra unei excursii de elevi români în Austria. Un adolescent de 13 ani, care se afla în călătorie cu școala, a fost descoperit mort în fața hotelului unde era cazat.

Tragedie fără margini pentru familia adolescentului

Evenimentul tragic a avut loc într-un mic oraș din apropierea Vienei, Austria, în timpul unei excursii organizate pentru un grup de 30 de elevi din diferite localități din Dâmbovița, însoțiți de doi profesori. Excursia avea drept destinație celebrul Târg de Crăciun din Viena, iar costul total al acesteia s-a ridicat la 300 de euro per elev.

Tragedia a avut loc în timpul dimineții, la ora 5, când băiatul în vârstă de 13 ani a căzut de la o înălțime de aproape 15 metri în fața hotelului. Adolescentul a escaladat fereastra hotelului și a pășit pe o terasă fără balustradă, cu scop decorativ, înainte de a se prăbuși direct pe asfalt. Autoritățile investighează acest incident, excludând varianta sinuciderii și luând în considerare posibilitatea unei provocări riscante între adolescenți.

Profesoara ce îi însoțea este în stare de șoc

Profesoarea care însoțea grupul, Crina Clipea, a exprimat șocul profund al elevilor și al adulților din excursie. Într-un moment atât de dificil, aceștia încearcă să ofere sprijin și consolare celorlalți elevi afectați și să treacă peste această tragedie care i-a lovit atât de dur. Gândurile și inimile lor sunt alături de familia copilului decedat, în această perioadă extrem de grea.

Care sunt primele declarații ale familiei. Ce spune sora băiatului

Familia tânărului susține că vestea tragică au aflat-o de la persoanele din oraș și nu de la profesoara ce-l însoțea pe băiat. Tatăl băiatului ar fi ajuns la 2:00 noaptea acolo dar nu a primit nici o lămurire legat de ce s-a întâmplat cu fiul său.

Am aflat vestea de la persoanele din oraş. Au aflat înaintea noastră. Am aflat la ora 11 după-amiaza, ora României. S-a dus cineva la tatăl meu la firmă şi l-a întrebat dacă ştie de cel mic că a căzut de la etaj. Tatăl meu a zis că glumeşte.

Tatăl meu a ajuns la două noaptea acolo, încă nu are un răspuns cert. A fost un copil foarte bucuros, care iubea viaţa, nu există aşa ceva. A crescut într-un mediu frumos. Un copil exemplu. A fost nesupravegheat. Un copil de 12 la etajul patru cu alţi copii de vârsta lui, nesupravegheaţi în cameră. Mai mult de atât ce pot să zic„, a spus sora băiatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini