Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani FOTO

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani FOTO

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată! Vedeta Antenei 1 va deveni mamă pentru a patra oară, la 41 de ani. Iată detaliile!

Primele declarații ale Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că este, din nou, însărcinată

Mirela Vaida, celebra vedetă TV, de la Antena1, , a făcut prima declarație publică după ce s-a aflat că este în așteptarea celui de-al patrulea copil. Cu o atitudine extrem de jovială și plină de bucurie, aceasta nu a negat vestea că va deveni mamă din nou. Cu toate acestea, a rămas foarte discretă cu privire la detalii suplimentare despre această nouă etapă a vieții sale.

Mirela Vaida a avut parte de ani de încercări pentru a rămâne însărcinată. A căutat chiar și ajutor spiritual, mergând la biserică pentru a se ruga pentru împlinirea visului său. Prima dată când a devenit mamă a fost la vârsta de 33 de ani, aducând pe lume-o pe Carla, după ce a trecut prin două pierderi de sarcină.

Aceasta a fost doar începutul, deoarece familia îndrăgitei prezentatoare, Mirela Vaida, s-a mai mărit ulterior cu încă doi băieți, Vladimir și Tudor:

„Pe Carla am făcut-o foarte greu. Am pierdut două sarcini. Pe amândouă urât… Cu hemoragie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți”, a dezvăluit Mirela Vaida în urmă cu aproximativ un an, în cadrul podcastului Valentinei Sanfira.

Datorită aspectului burticii sale, care sugera că se află undeva în al doilea trimestru de sarcină, se pare că Mirela Vaida a fost extrem de rezervată, chiar și în ceea ce privește cei apropiați, cu privire la acest subiect.

Cu toate că secretul ei a fost dezvăluit, vedeta a făcut prima sa declarație:

„Nici nu confirm, nici nu infirm, eu nu sunt genul de persoană care să facă declarații. Tocmai pentru că maternitatea este un lucru frumos, nu mă deranjează ce se scrie. Nu mai pot vorbi, sunt cu copilul în mașină”, a spus aceasta pentru Cancan.

Sursa foto: Cancan.ro

Cum se sting conflictele în familia vedetei

Mirela și soțul ei, Alexandru Vaida, cu patru ani mai în vârstă, se bucură de o căsnicie fericită de mai bine de zece ani. Ambii își oferă susținere reciprocă în creșterea celor trei copii pe care îi au.

Vedeta TV a recunoscut, întotdeauna, că ea este o fire mai pasională, iar soțul ei este cel care contribuie la liniștirea conflictelor. Mai precis, atunci când aceasta începe o ceartă, partenerul său de viață se retrage în camera lui până când lucrurile se calmează.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: