Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Vedeta a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a ținut ascuns de ochii lumii

Primele declarații despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Vedeta a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a ținut ascuns de ochii lumii

Primele declarații despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Vedeta a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a ținut ascuns de ochii lumii

Primele declarații despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Vedeta a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a ținut ascuns de ochii lumii. Iată detaliile!

Claudia Pătrășcanu, mai fericită ca oricând

Claudia Pătrășcanu a acordat primele declarații despre noul partener de viață! Artista a dezvăluit identitatea bărbatului pe care l-a păstrat în secret și a explicat regulile stricte pe care le-a impus pentru ca acesta să intre în viața ei. Iată ce informații a oferit celebra vedetă!

Primele declarații despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu

Chiar dacă în trecut și-a imaginat o viață alături de afaceristul Gabi Bădălău, cu care are doi copii, se pare că destinele lor s-au separat. După numeroase dispute legale cu fostul ei soț de-a lungul anilor, artista și-a dorit să-și refacă viața și acum se bucură cu adevărat de împlinirea ei, iar asta se poate vedea cu ochiul liber pe chipul ei!

Vedeta a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a ținut ascuns de ochii lumii

Cu puțin timp în urmă, în cadrul unei interviu, Claudia Pătrășcanu a făcut publice primele declarații despre bărbatul care îi aduce fericire, la mulți ani după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău.

Această dezvăluire vine la scurt timp după ce în presă au fost difuzate imagini cu bărbatul din viața ei, cel care, așa cum mărturisește și ea, îi oferă liniște și respect.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că bărbatul care îi este alături în prezent este o persoană foarte serioasă, alături de care se simte în pace, respectată și iubită.

Și surprizele continuă. Noul partener al Claudiei Pătrășcanu a avut deja ocazia să-i cunoască pe cei doi băieți pe care celebra vedetă îi are împreună cu Gabi Bădălău:

Eu nu vreau să întru foarte mult în amănunte. Sunt bine, nu vreau să spun, este o persoană care chiar nu vrea să fie cunoscută, nu are treabă cu lumea mondenă. Îmi oferă liniște. Eu caut lângă mine un om care să mă respecte, care să îmi respecte copii, viața pe care o am, cariera. Aveam nevoie de liniște. Dumnezeu a știut de ce am eu nevoie.”, a declarat Claudia Patrascan, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: