Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce făcea bărbatul cu puțin înainte să își piardă viața

Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce făcea bărbatul cu puțin înainte să își piardă viața

Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce făcea bărbatul cu puțin înainte să își piardă viața

Au apărut primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce se observă în imaginile de pe camerele de supraveghere și ce făcea bărbatul care a fost lovit mortal de autoturismul actriței, care circula regulamentar.

Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Ce făcea bărbatul cu puțin înainte să își piardă viața

Monica Odagiu a călcat mortal cu mașina un pieton de Florii. Actrița este în stare de șoc și a vorbit în mediul online despre ce simte în aceste clipe.

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.”.

„Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune releventă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.”, a fost mesajul transmis de Monica Odagiu.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, însă dintr-un unghi. În imagini se vede cum bărbatul, care ar fi stat pe o bancă din stația STB, se ridică, se clatină și se prăbușește.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, spunea Monica Odagiu în cursul zilei de ieri, când și-a găsit puterea să spună câteva cuvinte.

Rămâne de văzut ce va stabili ancheta polițiștilor în acest caz. Monica Odagiu susține că este pe deplin nevinovată și că are încredere că filmările vor demonstra adevărul. Regretă că a cineva și-a pierdut viața și a transmis condoleanțe familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: