Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital: „De la o vreme nu mai fac așa bine”

Primele imagini cu Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital: „De la o vreme nu mai fac așa bine”

GALERIE FOTO (4) Primele imagini cu Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital

Primele imagini cu Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital. Actorul se confruntă cu multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Alexandru Arșinel a apărut pentru prima oară la TV după ce a fost externat, chiar cu o zi înainte de a împlini 83 de ani.

Primele imagini cu Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital: „De la o vreme nu mai fac așa bine”

Alexandru Arșinel a trecut prin momente dificile. Actorul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a avut nevoie de spitalizare. Maestrul a apărut pentru prima dată la tv după ce a fost externat, unde a vorbit despre cum se simte. Pe 4 iunie, actorul va împlini 83 de ani. Vizibil slăbit, actorul a dezvăluit că starea lui de sănătate nu este una bună. În ultima perioadă, Arșinel a trebuie să fie mai atent monitorizat de medici, mai ales după intervenția chirurgicală suferită la inimă. „Ce să fac, nu fac bine….De la o vreme nu mai fac așa de bine și cu pandemia, și cu niște internări care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc.„, a mărturisit Alexandru Arșinel.

Actorul își serbează ziua de naștere alături de familia sa. Alexandru Arșinel va împlini sâmbătă, 4 iunie, 83 de ani. Actorul a dezvăluit care este cea mai mare dorință pe care o are înainte de ziua sa naștere.Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. „Îmi doresc ce mi-ai dorit tu (n.r. către Cristi Brancu), să fiu nemuritor (n.r. zâmbește). Îmi doresc să fim câteva minute împreună, pentru că dacă suntem împreună înseamnă că sunt, într-un fel sau altul, nemuritor. Îmi doresc ca teatrul meu, „Constantin Tănase”, să fie nemuritor, să fie un teatru care traversează tot secolul XX și XXI. Vă iubesc din tot sufletul.”, a adăugat Alexandru.

Alexandru Arsinel a ajuns în stare critică, la spital

Alexandru Arșinel a ajuns la spital, la începutul lunii mai. Actorul a fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Internarea lui Arșinel a venit la scurt timp după ce, fiul său angajase o asistentă medicală care să îl supravegheze, în permanență, pe actor, acasă la el. Din păcate însă, în ciuda supravegherii de specialitate, starea lui nu s-a îmbunățătit.

”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, declara în urmă cu ceva timp actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: