Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a născut. Incredibil cum arată

Primele imagini cu Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a născut. Incredibil cum arată

GALERIE FOTO (5)

Gina Pistol se poate mândri cu niște forme de invidiat, la doar două luni după ce a născut-o pe micuța Josephine, fetița ei și a lui Smiley! Frumoasa blondină a făcut senzație cu primele imagini în costum de baie ca proaspătă mămică, care se simte minunat în pielea ei.

La doar două luni de la nașterea micuței Josephine, Gina Pistol a reușit să slăbească aproape 15 kilograme, transformarea ei fiind ușor de observat cu ajutorul pozelor de pe Instagram.

Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite se poate mândri acum cu corpul său. Așa se face că a făcut furori cu ultimele imagini în costum de baie!

Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a născut

De curând, Gina Pistol a luat parte la o sesiune foto pentru un brand foarte cunoscut, unde a îmbrăcat un costum de baie ce îi pune în evidență formele.

Se vede cu ochiul liber că vedeta a scăpat în timp record de kilogramele în plus. Gina Pistol le-a arătat urmăritorilor ei cu primele imagini în costum de baie, după naștere

Instastory-urile au însoțite de un mesaj extrem de profund, precum și de mențiunile: 40 de ani și două luni post-partum (n.r. după naștere)

„Dragostea de sine este cheia către fericire.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, cum a scăpat de kilogramele în plus și celulită

Gina Pistol nu a ținut secret cum a scăpat de kilogramele în plus și de celulita după ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

Vedeta TV le-a mărturisit doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc că îngrijirea și hidratarea sunt două aspecte ce nu trebuie neglijate după o sarcină.

”Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere. Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Gina le-a încurajat pe toate care își doresc o schimbare în timp record, spunând că nimic nu este imposibil! În ceea ce privește rutina zilnică, Gina Pistol a precizat că nu trebuie să lipsească sportul și o dieta sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: