Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu hainele pe care Regele Charles le va îmbrăca la încoronare. Monarhul va străluci la încoronare într-o tunică din fir de aur

Primele imagini cu hainele pe care Regele Charles le va îmbrăca la încoronare. Monarhul va străluci la încoronare într-o tunică din fir de aur

GALERIE FOTO (2) Primele imagini cu hainele pe care Regele Charles le va îmbrăca la încoronare. Monarhul va străluci la încoronare într-o tunică din fir de aur

Primele imagini cu hainele pe care Regele Charles le va îmbrăca la încoronare. Monarhul va străluci la încoronare într-o tunică din fir de aur. Iată imaginile !

Primele imagini cu hainele pe care Regele Charles le va îmbrăca la încoronare

Regele Charles se pregăteşte de încoronarea sa şi primele imagini cu hainele pe care le va purta în această zi specială au fost făcute publice. Acestea sunt aceleaşi haine pe care le-a purtat şi mama sa, Regina Elisabeta a II-a, cu ocazia încoronării sale din 1953.

Potrivit Colecţiei Regale Britanice, monarhul va îmbrăca o tunică lucrată cu fir de aur şi brodată cu acelaşi material valoros. Peste aceasta, el va purta Mantia Imperială, creată pentru Regele George al patrulea în 1821. Aceste piese de îmbrăcăminte sunt simboluri importante ale istoriei şi tradiţiei regale britanice şi reprezintă o parte importantă a ceremoniei de încoronare.

În timp ce Regele Charles se pregăteşte pentru evenimentul istoric, fanii familiei regale sunt şi ei în pregătiri. În special, aceia care doresc să fie prezenţi în faţa Palatului Buckingham, unde se va desfăşura ceremonia, îşi pregătesc deja locurile de aşteptare. Corturile lor sunt deja instalate pe traseul pe care Regele şi soţia sa, Camilla, îl vor parcurge în ziua încoronării.

Faptul că Regele Charles va purta aceleaşi haine ca şi Regina Elisabeta în ziua încoronării sale a fost întâmpinat cu entuziasm şi a reprezentat un moment special pentru toţi cei care îl susţin pe viitorul monarh.

Încoronarea regală este un eveniment important în istoria britanică şi reprezintă o tradiţie veche de secole. Momentul în care Regele Charles va purta aceste haine speciale va fi cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate şi emoţionante din viaţa sa şi a familiei regale britanice.

De ce nu va fi prezentă Meghan Markle la încoronarea lui Charles?

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a ales să nu participe la ceremonia de încoronare a regelui Charles ce va avea loc pe 6 mai, la Londra. Cu toate acestea, ea apare în  programul oficial de suveniruri al încoronării, spre surprinderea fanilor regali.

Revista lucioasă de 84 de pagini, care a fost pusă în vânzare luni, include o fotografie de familie realizată în 2018, cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a regelui. Imaginea, care este afișată în mod prominent, îl prezintă pe Charles alături de Camilla, cu nepotul său, prințul George, pe genunchii lui și prințesa Charlotte aproape de Regina Consort. În spatele regelui se află Prințul și Prințesa de Wales, iar lângă William se află fratele său, Harry, alături de Meghan, care râde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

Decizia de a o include pe Meghan în program a împărțit opinia fanilor regali. Mulți au întrebat de ce Meghan și Harry apar în program în contextul deciziei lor de a se retrage din familia regală și a se muta în Montecito. Seria lor Netflix și memoriile lui Harry au contribuit de asemenea la dezbatere, având în vedere distanța din ce în ce mai mare între cuplu și familia regală.

Alții au lăudat decizia regelui de a include amândoi fiii săi în program, subliniind faptul că este un tată mândru și că a invitat într-adevăr atât pe Harry, cât și pe Meghan la ceremonie.

Prințul Harry nu va lipsi de la încoronarea Regelui Charles

Decizia lui Harry și Meghan cu privire la participarea lor la ceremonie a fost anunțată săptămâna trecută. Palatul Buckingham a confirmat că Ducele de Sussex va călători singur peste Atlantic, în timp ce soția sa și copiii lor rămân acasă, în Montecito.

Decizia lor a declanșat o dezbatere mai largă despre rolul lui Meghan și Harry în familia regală în viitor. Observatorii regali au speculat că absența lui Meghan de la ceremonie face improbabilă prezența ei la alte evenimente regale în viitor, mai ales din cauza importanței istorice a evenimentului.

În orice caz, relațiile dintre Harry și Meghan și restul familiei sale sunt tensionate. La sfârșitul săptămânii trecute, s-a dezvăluit că Regina Camilla a fost „rănită” de comentariile critice ale lui Harry despre ea în memoriile sale, din cartea „Spare”.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: