Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Soția milionarului Bradford Aaron Hill va naște pentru a doua oară

Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Soția milionarului Bradford Aaron Hill va naște pentru a doua oară

GALERIE FOTO (4) Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Soția milionarului Bradford Aaron Hill va naște pentru a doua oară

Iasmina Hill va deveni mamă pentru a doua oară! Anunțul a fost făcut chiar de soția milionarului Bradford Aaron Hill, aceasta fiind deja la a doua naștere. 

Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată

Iasmina Hill a dezvăluit în sfârșit faptul că este din nou însărcinată, după ce a păstrat ascunsă sarcina câteva luni bune. Acum, au apărut primele imagini cu burtica de gravidă a soției celui care deține Statuia Libertății. Celebrul cuplu mai are un băiețel, pe Michael James, care a împlinit doi anișori luna trecută, mai exact pe 29 ianuarie.

Iasmina Hill, în vârstă de 30 de ani, nu mai are mult până își va strânge copilul în brațe, însă cu toate acestea, nu a dezvăluit încă dacă este fetiță sau băiețel. Vedeta a anunțat sarcina în timp ce era cu fiul și soțul său în vacanța din resortul Beaver Creek, situat în apropiere de Avon, Colorado.

Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Soția milionarului Bradford Aaron Hill va naște pentru a doua oară

Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Milionarul american Bradford Aaron Hill este extrem de fericit din ziua în care soția i-a spus că va deveni din nou tătic.

“Familia noastră fericită devine mai mare, iar inimile noastre sunt atât de pline și noi suntem atât de recunoscători. #ÎnCurândVomFiPatru #FamilieFericită #Binecuvântată #vinebebelușul #fericită #vacanță #beavercreek #AnunțulSarcinii #AtâtDeFericită”, a scris blonda când a publicat pe Instagram.

Tânăra care i-a cucerit inima americanului, mai are doi copii din prima căsnicie! Aceasta spune că își dorea atât de mult ca fiul ei să mai aibă un frățior sau o surioară, încât a primit vestea abia atunci când s-a dat bătută și a început să se gândească serios la un tratament specific aducerii pe lume a unui copil.

În cadrul unei emisiuni TV, Iasmina spune că este însărcinată deja în patru luni, timp în care nu a avut deloc o sarcină ușoră, dar acest lucru nu o împiedică să fie extrem de încântată și mulțumită de ceea ce trăiește, căci consideră că Dumnezeu i-a mai binecuvântat cu un suflet.

Iasmina și Bradford Aaron Hill s-au cunoscut în 2014

Originară din Timișoara, Iasmina Milutinovici a ajuns în New York în 2014, când a făcut practică chiar la compania deținută de bărbatul care avea să îi devină soț. Bradford Aaron Hill este cu 30 de ani mai mare decât partenera lui. Primul care a spart gheața a fost chiar administratorul Statuii Libertății: a invitat-o pe româncă la unul dintre concertele lui Katy Perry.

Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Flacăra iubirii lor s-a aprins în timpul spectacolului celebrei artiste și, după doi ani de relație, milionarul a cerut-o în căsătorie. Celebra blondă susţine că s-a îndrăgostit de Bradford Aaron Hill şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor.

“Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi”, a declarat Iasmina Hill într-un interviu mai vechi.

Nunta lor a avut loc în 2018, după ce românca a aflat că este însărcinată cu primul copil. Ceremonia fastuoasă a fost organizată la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: