Redactia.ro
Home » TV » Primele imagini cu Mioara Roman, după problemele de sănătate. Oana se află în permanență lângă mama sa. Cum au fost surprinse

Primele imagini cu Mioara Roman, după problemele de sănătate. Oana se află în permanență lângă mama sa. Cum au fost surprinse

GALERIE FOTO (3)

Mioara Roman s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Oana Roman nu trece prin cele mai bune momente, având în vedere despărțirea de Marius Elisei și problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa, motiv pentru care îi este în permanență alături. Cele două au fost surprinse împreună. 

 

Primele imagini cu Mioara Roman, după problemele de sănătate

Oana Roman este mai puternică ca niciodată. Cum nici bine nu s-a întors din vacanța de la munte, unde a fost pentru a-și pune ordine în gânduri, viitoarea prezentatoare de la Antena Stars a intrat din nou în acțiune. Oana a fost suprinsă de paparazzi Spynews în timp ce își însoțea mama la o clinică privată din Capitală. Oana și Moara Roman au stat timp de 15 minute la clinica privată, semn că mama vedetei a mers, cel mai probabil, la un control de rutină. Însă, se poate observa cum problemele de sănătate și-au pus amprenta pe chipul Mioarei Roman. Oana Roman și-a ținut mama de braț atât la intrarea, cât și la ieșirea din clinică, semn că Mioara Roman nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

 

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor

Mioara Roman a  ajuns din nou pe mâna medicilor, în urmă cu câteva zile. Fosta soție a lui petre Roman are numeroase afecțiuni cronice, care îi pot provoca probleme și mai mari pe viitor.

Oana Roman a declarat pentru Antena Stars că mama sa nu s-a simțit bine înainte de Crăciun, motiv pentru care a mers cu ea la spital.

Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun”, a declarat Oana Roman.

Mai mult, la mijlocul lunii decembrie, Oana Roman a trecut printr-o adevărată dramă. Mioara Roman s-a simțit extrem de rău, motiv pentru care Oana a fost nevoită să sune la salvare. Medicii au ajuns la fața locului în aproximativ 45 de minute. După un control medical, paramedicii au dus-o pe Mioara Roman la spital pentru mai multe investigații.

Oana nu a putut să îi fie alături mamei sale, pe tot parcursul inernării, din cauza pandemiei de coronavirus, însă medicii au ținut-o la curent cu starea de sănătate a mamei sale.

Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, declara Oana Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: