Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu noul smartphone Samsung Galaxy S23. Când are loc lansarea

Primele imagini cu noul smartphone Samsung Galaxy S23. Când are loc lansarea

GALERIE FOTO (5)

Iată primele imagini cu noul smartphone Samsung Galaxy S23! Află din articolul nostru când are loc lansarea celui mai dorit model de la Samsung de anul acesta!

Primele imagini cu noul smartphone Samsung Galaxy S23

Până acum, au existat o mulțime de scurgeri, dar puține detalii cu adevărat reale despre noile smartphone-uri emblematice din Coreea au fost la îndemâna fanilor Samsung. Iată primele imagini cu noul smartphone Samsung Galaxy S23!

După cum s-a raportat deja pe larg, Samsung Galaxy S23 va fi lansat în patru culori diferite, care sunt folosite și pentru cele două variante mai scumpe Galaxy S23 Plus și S23 Ultra. Mai exact, culorile sunt:

„Phantom Black” (negru);

„Botanic Green” (verde);

„Mystic Lilac” (roz/violet);

„Cotton Flower” (alb).

Primele imagini, publicate de publicaţia germană WinFuture, ne arată cel puțin versiunea de bază a Samsung Galaxy S23. Cert este că schimbările față de seria de modele anterioare sunt foarte limitate, iar mulți se așteptau la o astfel de strategie din partea Samsung. Modelul este mai rafinat prin design, practic, Samsung l-a simplificat și mai mult.

De exemplu, cocoașa camerei a fost complet eliminată, astfel încât lentilele ies doar individual din spatele carcasei. Se poate observa că sistemul optic nu iese decât foarte puțin în afara dispozitivului.

Samsung Galaxy S23 are o ramă metalică combinată cu un capac din sticlă. În toate variantele, rama seriei S23 este, de asemenea, colorată în aceeași culoare cu spatele carcasei. Materialul folosit pentru S23 și S23 Plus este probabil din nou o variantă de aluminiu de înaltă calitate.

Galaxy S23, după cum se poate observa cu ușurință în imagini, are partea din față și cea din spate complet plate, doar camerele foto ieșind din dispozitiv în partea din spate. Camera frontală este din nou plasată central, sub partea superioară a ecranului, unde este poziționată într-o gaură mică.

Din păcate nu avem prea multe informații fiabile cu privire la specificațiile tehnice ale noului smartphone Samsung Galaxy S23. Ceea ce este sigur este că dispozitivul vine cu un ecran OLED de 6,11 inci, care oferă din nou o rezoluție Full HD întinsă.

Când are loc lansarea noului smartphone Samsung Galaxy S23

Seria Samsung Galaxy S23 de la Samsung va fi prezentată oficial pentru prima dată publicului peste puțin peste două săptămâni. Samsung a anunțat astfel, lansarea lui Samsung Galaxy S23 și a modelelor sale surori mai scumpe, Galaxy S23 Plus și S23 Ultra, pentru 1 februarie 2023, ora 20:00.

Sursa foto: samsung.com/ro/

 

Sursa foto: TT Technology

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: