Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Drum lin spre cer! FOTO

Primele imagini de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Drum lin spre cer! FOTO

GALERIE FOTO (10)

Alexandru Arșinel, drum lin spre cer! Astăzi ne-am luat rămas bun de la maestrul teatrului românesc care ne-a încântat cu talentul său, vreme de 60 de ani. Aproximativ 200 de oameni se strânseseră în cimitirul Bellu, cu mai bine de o oră înaintea începerii ceremoniei funerare, pentru a-şi lua rămas bun de la marele actor. Și numărul lor a crescut de la minut, la minut. Mașina în care se afla trupul neînsuflețit al maestrului a sosit în jurul orei 11:30 la cimitir.Iată imagini de la înmormântarea acestuia! Alexandru Arșinel este îngropat cu pălăria, costumul și butonii favoriți!

Imagini de la înmormântarea actorului Alexandru Arșinel 

Chiar acum, slujba de înmormântare a ajuns la final. Drum lin spre cer, Alexandru Arşinel! Actorul a fost înmormântat pe Aleea Mateiu Caragiale din cimitirul Bellu.

Sursa foto: Cancan
Sursa foto: Click!

În momentul în care cortegiul a fost scos din biserică, oamenii au aplaudat minute în șir!

Sursă foto: Captură ecran Cancan live

Alexandru Arșinel este înmormântat la cimitirul Cimitirul Bellu. La tragicul eveniment și-au făcut simțită prezența toți cei care l-au iubit și apreciat pe marele actor care ne-a încântat, vreme de 60 de ani cu talentul său actoricesc! Totodată, mulți adepți ai acestuia, prieteni, fani, familie i-au adus un ultim omagiu la foaierul Teatrului Constantin Tănase, unde a fost depus trupul neînsuflețit al acestuia până în această dimineață. 

Soția actorului este îmbrăcată toată în negru și poartă o pălărie de aceeași culoare pe cap. Aceasta privește în gol, în timp ce fiul său, Bogdan, aproape cu ochii în lacrimi, împinge scaunul cu rotile al acesteia.

Sursa foto: Cancan

Cui i s-a făcut rău în timpul slujbei de înmormântare a lui Alexandru Arșinel

La slujba de înmormântare a fost prezentă și fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru. Acesteia i s-a făcut rău, chiar în timpul slujbei și a fost nevoită să iasă de urgență din capela bisericii, potrivit Impact.

Alexandru Arșinel, îngropat cu pălăria, costumul și butonii favoriți

Mormântul maestrului Arșinel nu este pe Alee artiștilor, ci în plan opus, pe diagonală față de binecunoscutul sector din Bellu, destul de aproape de Aleea scriitorilor, unde sunt înmormântați Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu sau Adrian Păunescu.

Cei doi băieți ai actorului îi vor respecta toate dorințele post-mortem, iar Alexandru Arșinel va fi înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți.

Alexandru Arșinel, drum lin spre cer! 

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață ieri, 29 octombrie, la vârsta de 83 de ani, după o carieră de 60 de ani pe scena teatrului românesc. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate.

Îndrăgitul actor avea o stare de sănătate precară care i-a provocat dificultăți în ultimii ani ai vieții. Actorul fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Alexandru Arşinel fusese transferat la solicitarea angajaților centrului medical la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost internat la data de 15 septembrie 2022 și transferat la ATI, din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical. Deși a fost tratat, marele actor și-a găsit sfârșitul.

Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel?

Cauza morții lui Alexandru Arșinel stă la baza problemelor grave de sănătate. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate, dar mai ales cardiace, pentru care a fost tratat de-a lungul ultimilor ani.

Potrivit fișei medicale de la cardiologie, Alexandru Arșinel avea „antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene. Încă din anul 2017, Alexandru Arșinel a fost diagnosticat cu stenoză de 70%, motiv pentru care a și avut nevoie de implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una din arterele mari din zona cardiacă”, potrivit Cancan. 

Fiul actorului Alexandru Arșinel a confirmat decesul

Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan:

„Da, este adevărat!”, a declarat Bogdan Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: