Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab. Ce a apărut la căpătâiul său, în locul unde a fost ținut priveghiul

Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab. Ce a apărut la căpătâiul său, în locul unde a fost ținut priveghiul

GALERIE FOTO (2) Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab. Ce a apărut la căpătâiul său, în locul unde a fost ținut priveghiul

Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab. Ce a apărut la căpătâiul său, în locul unde a fost ținut priveghiul. Iată detaliile!

Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab

Natașa Raab, una dintre cele mai iubite și talentate actrițe din România, a fost condusă pe ultimul drum pe data de 25 octombrie. Cu suflete grele și ochi în lacrimi, apropiații și admiratorii săi s-au strâns în cimitirul din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care și-a dedicat mai bine de jumătate din viață scenei și cinematografiei. Cu inimile pline de durere apropiații și-au luat „adio”.

Natașa Raab, cunoscută pentru frumusețea și talentul ei, și-a găsit odihna după ani de suferință. Ultimii ani din viața ei au fost cu adevărat chinuitori, marcând o perioadă de pierderi și suferință. În 2019, Natașa a trecut prin cea mai grea încercare a vieții ei, pierzându-și soțul, Val Guțul, cel care fusese alături de ea timp de aproape patru decenii. Pierderea soțului a fost o durere insuportabilă pentru Natașa, care și-a exprimat dorința de a-i urma în lumea de dincolo pentru a fi din nou împreună. „Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris celebra artistă pe Facebook în septembrie 2019.

Cu toate că nu au avut copii biologici, legătura lor a fost puternică și unică. Boala necruțătoare a cancerului de col uterin a lăsat-o pe Natașa fără posibilitatea de a deveni mamă biologică. Cu toate acestea, spiritul lor matern a fost adus în lume prin intermediul adopției spirituale. Chiar dacă nu au adoptat legal, Natașa și Val au nășit, oferind iubire și îndrumare copiilor care au avut nevoie. Cu toate că viața nu le-a permis să fie părinți biologici, au fost părinți în sensul cel mai profund al cuvântului.

În ultimii ani, Natașa Raab a luptat cu o boală neurologică gravă care a restricționat-o în mod semnificativ în ceea ce privește viața de zi cu zi. Cu toate acestea, a avut norocul de a găsi un suflet bun care să o îngrijească și să fie alături de ea în această luptă dificilă. Victoria Velea, prietena și îngrijitoarea sa din ultimii ani, s-a asigurat că Natașa primește îngrijirea și sprijinul de care avea nevoie în aceste momente grele.

Sursa foto: Fanatik.ro

Ce a apărut la căpătâiul său, în locul unde a fost ținut priveghiul

La ceremonia de înmormântare, în cimitirul din Craiova, Natașa Raab a fost onorată așa cum se cuvine, iar apropiații au adus coroane de flori și buchete în memoria ei. La căpătâiul său a fost pusă o ramă cu numele său complet, Guțul Natașa Marcela Raab”, dezvăluind astfel și cel de-al doilea prenume al actriței, un detaliu mai puțin cunoscut despre viața și identitatea ei.

Sursa foto: Cancan

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: