Redactia.ro
Home » Monden » Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii. Rei a avut parte de un sărut pasional

Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii. Rei a avut parte de un sărut pasional

GALERIE FOTO (6) Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii.

Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii. Sezonul șase al emisiunii Insula Iubirii a marcat primul sărut. Rei, unul dintre concurenți s-a lăsat purtat de val și a uitat de partenera sa de viață. Iubitul Laviniei s-a sărutat la date-ul cu ispita Eda.

Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii. Rei a avut parte de un sărut pasional

Sezonul șase al emisiunii Insula Iubirii a început, iar în ultima ediție, telespectatorii au avut parte de o supriză. Un concurent a marcat primul sărut de pe insulă. Este vorba despre Szabolcs Nagy Reimond, tânărul de 26 de ani care a venit împreună cu iubita sa, Lavinia. Acesta a mers la date cu ispita Eda, iar între cei doi există o chimie vizibilă. Rei și Eda au avut parte de o întâlnire romantică, la finalul căreia s-au sărutat. „Și-a dat seamă că eu îl pot înțelege. La finalul filmărilor noi am mai stat, după ce toți au plecat cu camerele de filmat. Și mi-a zis «Vreau să te sărut.» Am acceptat. Îmi place de el.”, a spus Eda.

Ulterior, Rei le-a mărturisit tuturor că vrea să se apropie de Eda, după care a urmat un alt sărut pasional. De această dată, concurentul a sărutat-o pe ispită în fața camerelor și a tuturor colegilor. Înainte de a pica în ispită, Rei s-a declara dezamăgit de partenera sa, Lavinia. Aceasta a declarat despre el că este un bărbat imatur, iar acest lucru l-a supărat foarte tare. De asemenea, Rei a avut și el de spus câteva cuvinte dure la adresa iubitei sale. „Mă deranjează faptul că spune că are nevoie de un bărbat mai matur decât mine. Ea tot timpul îmi zicea că eu nu sunt suficient de matur. Eu cred că sunt mult mai matur decât ea. Doar din simplul fapt că ea are un copil și eu am acceptat și m-am atașat de acel copil. Acțiunile ei din trecut și până când am cunoscut-o eu pe ea nu mi-au arătat niciun fel de maturitate. Consider că la o persoană care naște un copil la o vârstă fragedă ar trebui deja să-ți impună în cap o maturitate, pentru că ai devenit mamă. (…) Nu știu cine este imatur dintre noi, dacă tu ca mamă ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea în loc să-ți crești copilul. (…) Asumă-ți responsabilitățile de mamă și nu fugi de ele.”, a spus Rei.

Cine sunt Rei și Lavinia, de la Insula Iubirii

Lavinia și Reymond de la Insula Iubirii au venit din Irlanda pentru a-și testa iubirea. Cei doi sunt împreună de patru ani, iar în trecut au avut probleme cu infidelitatea. Lavinia și iubitul ei au o relație tumultoasă și au venit la Insula Iubirii pentru a se lămuri dacă relația lor este aproape de perfecțiune. Lavinia are 27 de ani și are un copil în vârstă de 9 ani.

Partenerul ei de viață este mai mic cu un an decât ea, și au venit tocmai din Irlanda pentru a participa la emisiune. Chiar dacă își descriu relația ca fiind presărată cu de toate, pasiunea dintre aceștia nu s-a stins. „Nu i-aș ierta o noapte de rătăcire la beție. Din moment ce te iubești și simți chestia asta ai limite. Îți menții statutul de domn și de femeie, simplu!”, spus iubitul Laviniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: