Redactia.ro
Home » TV » Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt concurenții care s-au apropiat, dar nu s-au declarat încă în cuplu

Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt concurenții care s-au apropiat, dar nu s-au declarat încă în cuplu

În Casa Iubirii de la Kanal D au intrat 14 concurenți, 7 băieți și 7 fete, toți cu marea speranță în suflet de a-și găsi perechea. Iar asta au demonstrat deja doi concurenți, care s-au apropiat și sunt pe cale să formeze un cuplu. Iar Camera Roșie a fost locul în care s-a consumat primul sărut din Casa Iubirii, show matrimonial prezentat de frumoasa brunetă Andreea Mantea.

Dragostea deja a început să plutească în aer în Casa Iubirii. Doi dintre concurenții emisiunii de la Kanal D s-au bucurat de primul sărut, care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt concurenții care s-au apropiat, dar nu s-au declarat încă în cuplu

Camera Roșie a fost locul unde s-a consumat primul sărut în Casa Iubirii! Doi dintre concurenții noului show matrimonial de la Kanal D și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar în cea de-a doua săptămână a competiției care unește destine.

Este vorba de Mihai și Iolanda. Cei doi tineri s-au sărutat cu pasiune, fiind vorba de prima apropiere din Casa Iubirii.

Iolanda a fost cea care a făcut primul pas. Tânăra l-a chemat pe Mihai în Camera Roșie, lucru ce l-a luat prin surprindere pe acesta.

După ce s-au îmbrățișat, Mihai și Iolanda s-au lăsat purtați de val și au devenit protagoniștii primului sărut în Casa Iubirii.

‘Mamă, ce greu a trecut timpul acolo. Nu credeam că mai vine. Chiar le spuneam băieților: dacă ar fi Iolanda’, au fost cuvintele pe care Mihai i le-a adresat Iolandei, în timp ce stăteau îmbrățișați.

Mihai și Iolanda, după sărut, primul cuplu din Casa Iubirii?

Însă după momentele pline de romantism din Camera Roșie, iolanda și Mihai nu s-au declarat încă un cuplu. Însă sentimentele dintre ei doi sunt evidente pentru mai toți spectatorii.

Așadar, după primul sărut din show, Mihai și Iolanda ar putea deveni, în viitorul foarte apropiat, și primul cuplu care se formează în Casa Iubirii de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: