Redactia.ro
Home » Monden » Primul simptom de cancer pancreatic pe care Patrick Swayze l-a avut. Ce a întrebat-o marele actor pe soția sa într-o zi

Primul simptom de cancer pancreatic pe care Patrick Swayze l-a avut. Ce a întrebat-o marele actor pe soția sa într-o zi

Primul simptom de cancer pancreatic pe care Patrick Swayze l-a avut. Ce a întrebat-o marele actor pe soția sa într-o zi

Iată care a fost primul simptom de cancer pancreatic pe care Patrick Swayze l-a avut. Ce a întrebat-o marele actor pe soția sa într-o zi.

Primul simptom de cancer pancreatic pe care cancer l-a avut. Ce a întrebat-o marele actor pe soția sa într-o zi

Patrick Swayze a fost un actor și dansator american cunoscut pentru talentul său remarcabil și pentru interpretările sale memorabile în filme. S-a născut pe 18 august 1952, în Houston, Texas, și a devenit una dintre cele mai iconice figuri din industria cinematografică.

Swayze și-a început cariera în lumea dansului, fiind pasionat de arta și mișcarea scenică. A studiat dansul la Harkness Ballet School și a fost membru al companiei de balet Eliot Feld Ballet. Abilitățile sale de dansator au fost ulterior integrate în multe dintre rolurile sale de pe marele ecran.

Filmul Dirty Dancing l-a adus pe Swayze în lumina reflectoarelor și a devenit un adevărat fenomen cultural. Interpretarea sa ca Johnny Castle, un instructor de dans, a impresionat publicul din întreaga lume. Dansul pasional și chimia sa cu colega de distribuție, Jennifer Grey, au făcut din film unul dintre cele mai îndrăgite și recunoscute din industria cinematografică.

În filmul Ghost/Fantoma, Patrick Swayze a jucat alături de Demi Moore și Whoopi Goldberg, într-o poveste de dragoste și supranaturală. Performanța sa captivantă și emoționantă în rolul unui bărbat decedat care se întoarce pentru a proteja și a comunica cu iubita sa a fost lăudată de critici și i-a adus nominalizări la premiile Globul de Aur.

Patrick Swayze a murit în urma unui cancer pancreatic. Cancerul de pancreas este o boală foarte gravă, agresivă și cu cea mai mică rată de supraviețuire dintre toate cancerele.

Soţia marelui actor Patrick Swayze, Lisa Niemi Swayze, a dezvăluit care a fost prima manifestare a cancerului pancreatic în cazul lui Patrick Swayze. Ea îşi aminteşte că actorul a venit într-o zi la ea şi a întrebat-o: „Ţi se pare că am ochii îngălbeniţi?”. De asemenea, actorul se mai plângea şi de nişte dureri care nu mai treceau. Însă ochii galbeni, manifestare a icterului, a fost simptomul care l-a trimis la medic.

Ulterior, actorul a primit diagnosticul crunt, că are cancer la pancreas, iar la mai puțin de doi ani a decedat.

Icterul este un simptom posibil de cancer de pancreas, așadar. Potrivit Mayo Clinic, cancerul de pancreas mai poate da simptome cum ar fi:

– urină închisă la culoare

– durere în partea superioară a abdomenului, care se propagă spre spate şi care nu cedează la administrarea de medicamente antalgice

– scaune decolorate

– senzaţia de greaţă şi de vărsături

– lipsa poftei de mâncare

– stare generală de slăbiciune

– scăderea în greutate neintenţionată

– diabetul instalat brusc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: