Redactia.ro
Home » Monden » Primul soț al Mihaelei Rădulescu a fost răpus de o boală cumplită. Motivul ireal pentru care „Diva de Monaco” nu a fost prezentă la înmormântare

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a fost răpus de o boală cumplită. Motivul ireal pentru care „Diva de Monaco” nu a fost prezentă la înmormântare

GALERIE FOTO (5)

Prima dragoste a Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după o luptă grea cu o boală puternică. Este vorba despre nimeni altul decât Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume de familie îl și poartă „Diva de Monaco”. Din păcate, sexy-bruneta nu a luat parte la înmormântarea acestuia.

În prezent Mihaela Rădulescu este o adevărată divă, însă puțini știu faptul că aceasta a avut parte de un prim mariaj eșuat de numai doi ani. Bogdan Rădulescu este cel care a făcut-o să îmbrace rochia de mireasă pentru prima dată, motiv pentru care a rămas adânc întipărit în memoria sa, cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă până acum.

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu

Bogdan Rădulescu se confrunta cu probleme grave de sănătate cauzate de cancerul pancreatic ce a pus stăpânire pe corpul său în urmă cu numai un an. Toți banii pe care i-a făcut de-a lungul anilor au ajuns să fie dați pe medicamente și terapii, însă în zadar, căci boala a fost mult mai puternică. Prietenii au fost cei care l-au condus pe ultimul drum.

Apropiații lui Bogdan au declarat faptul că tragedia a avut loc la începutul acestui an, însă nimeni nu a știut nimic despre asta, deoarece Bogdan renunțase la viața publică. Boala i-a fost descoperită la un control de rutină, iar în decursul a numai un an acesta era deja de nerecunoscut.

„A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au mărturisit prietenii lui Bogdan Rădulescu, potrivit Click.

A murit Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei
A murit Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei

Motivul ireal pentru care Mihaela Rădulescu nu a fost prezentă la înmormântare

Deși au fost căsătoriți numai doi ani, Mihaela Rădulescu și Bogdan au rămas în relații destul de bune, de-a lungul timpului. Bărbatul nu a uitat niciodată cât de mult a iubit-o pe „Diva de Monaco”, iar aceasta a purtat cu mândrie numele său de familie. Apropiații bărbatului recunosc, însă, că în ultimii ani lucrurile s-au schimbat destul de mult, iar Mihaela nu mai comunica mai deloc cu Bogdan.

Pe 30 ianuarie 2023, atunci când bărbatul a pierdut lupta cu viața, apropiații lui Bogdan au încercat să o contacteze pe Mihaela și să îi dea vestea proastă, însă efortul a fost în zadar. Neavând un număr de telefon, aceștia i-au scris pe rețelele de socializare în speranța că va veni la înmormântare, dar mesajul nu a fost primit, susțin prietenii bărbatului. Astfel, „Diva de Monaco” nu a fost prezentă la înmormântarea primului său soț.

Nici mama acestuia nu a putut să îl conducă pe ultimul drum, deoarece are probleme mari de sănătate. Conform ultimelor informații, la înmormântare au fost prezente maxim 15 persoane.

„Mama lui Bogdan are și dumneaei probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă la înmormântare. Ne-am ocupat noi. Am încercat să fim alături de el, din păcate, și pe ultimul drum. Așa e viața”, au mai declarat apropiații lui Bogdan.

De ce au divorțat Bogdan și Mihaela Rădulescu

Bogdan Rădulescu a reușit să o facă pe Mihaela Țiganu, așa cum se numea înainte de căsătorie, să spună „DA” în fața lui Dumnezeu în anul 1989. Dacă la prima vedere cei doi trăiau o poveste de dragoste ca în povești, lucrurile nu stăteau deloc așa. Se pare că sexy-bruneta a călcat de mai multe ori strâmb, iar ultima dată soțul ei avea să o prindă în pat cu un coleg de trupă pe nume Laurențiu.

Totuși, divorțul nu a fost cerut imediat de Bogdan, care spera că este vorba doar despre o fază și că Mihaela va reuși să se concentreze doar asupra mariajului lor. Din păcate, lucrurile nu au fost deloc așa, iar după numai câteva luni de la acest incident, bărbatul și-a luat inima în dinți și a părăsit-o odată pentru totdeauna.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central.

M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, a declarat Bogdan Rădulescu în urmă cu mai mulți ani.

Cu ce s-a ocupat, de fapt, Bogdan Rădulescu

Fostul soț al Mihaelei Rădulescu nu a avut tocmai o viață roz, deoarece a avut parte de foarte multe probleme cu legea. Chiar dacă a reușit să își deschidă multe afaceri și magazine, în 2014 bărbatul a fost luat pe sus de mascați, deoarece comercializa produse contrafăcute și le vindea la un supra preț.

Toate firmele au fost percheziționate de oamenii legii, care susțin că magazinul lui Rădulescu vindea brațări pandora style, fără acordul firmei daneze, astfel încât produsele sunt considerate falsuri. Altele aveau cristale Swarovsky de proveniență dubioasă, la fel și anumite ceasuri.

La câțiva ani după ce și-a rezolvat problemele cu legea, Bogdan Rădulescu a decis să deschidă o altă afacere, așa că a cumpărat o firmă de transport pentru VIP-uri, care a închiriat limuzine pentru unii din cei mai mari actori de la Hollywood veniți să filmeze în București sau prin diverse locuri din România.. Nu se știe exact ce s-a întâmplat cu aceasta, cert este că lucrurile nu au mai mers, iar bărbatul a rămas imediat fără toți banii pe care i-a agonisit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: