Redactia.ro
Home » TV » Primul teaser pentru „I’m Thinking of Ending Things”: Netflix lansează noul film al lui Charlie Kaufman

Primul teaser pentru „I’m Thinking of Ending Things”: Netflix lansează noul film al lui Charlie Kaufman

im thinking of ending things

Scenaristul care a creat Eternal Sunshine of the Spotless Mind, filmul cu Jim Carrey și Kate Winslet din 2005, revine anul acesta cu un film de groază psihologic. I’m Thinking of Ending Things, bazat pe romanul captivant al lui Iain Reid, va avea premiera pe Netflix la data de 4 septembrie. Acesta va fi al treilea film pe care Kaufman îl și regizează, după Synecdoche, New York și Anomalisa.

Un film despre frica de a fi singur

„Singurătate, lipsă de speranță și regret — acestea sunt lucrurile din care este făcut acest film”, a spus Kaufman despre noua sa lucrare. Oricine a văzut un film al acestui scenarist american știe cât de absurd și întortocheat poate deveni firul poveștii, iar acest horror psihologic nu constituie o excepție de la regulă.

Deși nu există încă prea multe detalii oficiale despre subiectul filmului, teaser-ul lansat acum două zile ne dă multe indicii cu privire la atmosfera centrală. Acțiunea se va concentra în jurul unei tinere care îl însoțește pe prietenul ei spre ferma familiei, deși începuse să se îndoiască de relația pe care o au. Fiind blocată de o furtună de zăpadă la fermă alături de părinții lui Jake, Cindy începe să se îndoiască de toată viața ei. Ce urmează este reprezentarea foarte convingătoare a unei crize existențiale severe.

Ne putem da seama că elementul de groază se naște din frica protagonistei de a se despărți de Jake, care cu timpul o înconjoară și se transformă într-o frică de a trăi. Tânăra vede la un moment dat o poză cu Jake din copilărie, pe care o confundă ca fiind o poză cu ea însăși, semn că existența ei depinde atât de mult de prietenul ei încât nu reușește să își distingă identitatea și trecutul de al lui.

Cindy intră într-o buclă a timpului, pentru că preferă să trăiască vreme îndelungată cu această dependență față de ceilalți și cu frica de a-i răni, în loc să treacă prin câteva minute de disconfort în care să le spună adevărul despre sentimentele ei. „Poți rămâne aici. Nu trebuie să mergi mai departe”, îi spune o angajată de la fast-food, încurajând-o să nu se mai aștepte momentul perfect pentru despărțire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: