Redactia.ro
Home » Știri » Principii de selecție de care să ții cont atunci când cumperi un scaun pentru masaj profesional

Principii de selecție de care să ții cont atunci când cumperi un scaun pentru masaj profesional

Oamenii pun preț tot mai mult pe calitatea vieții și încearcă în permanență să găsească
mijloace prin care să-și sporească confortul și pentru a-și îmbunătăți starea fizică.
Scaunul de masaj este unul dintre dispozitivele care ating aceste obiective, motiv pentru
care au ajuns să fie foarte căutate și la modă. Dacă te gândești să faci o astfel de
achiziție, aceasta va fi o investiție în sănătatea ta. Este vorba, într-adevăr, de o sumă
semnificativă pe care va trebui să o aloci, însă beneficiile pentru tine sunt nemăsurabile.
Pe lângă efectele pe care le are asupra organismului, vei economisi foarte mult timp
avându-l acasă, timp pe care poți să-l aloci altor activități.

Oamenii pun preț tot mai mult pe calitatea vieții și încearcă în permanență să găsească mijloace prin care să-și sporească confortul și pentru a-și îmbunătăți starea fizică.

Scaunul de masaj este unul dintre dispozitivele care ating aceste obiective, motiv pentru care au ajuns să fie foarte căutate și la modă. Dacă te gândești să faci o astfel de achiziție, aceasta va fi o investiție în sănătatea ta. Este vorba, într-adevăr, de o sumă semnificativă pe care va trebui să o aloci, însă beneficiile pentru tine sunt nemăsurabile. Pe lângă efectele pe care le are asupra organismului, vei economisi foarte mult timp avându-l acasă, timp pe care poți să-l aloci altor activități.

Pe site-ul Komoder vei vedea că există foarte multe tipuri de scaune de masaj. Când vine vremea să cumperi unul, este important să ții cont de câteva principii. Iată care sunt criteriile de avut în vedere:

Caracteristici

În funcție de preț și de producător, dotările unui scaun de masaj variază foarte mult. Cele mai performante oferă cam tot ce este posibil în materie de masaj, având funcții diferite pentru toate zonele corpului, mai multe viteze, încălzire și chiar music player încorporat.

În cazul în care iubești masajul și apelezi frecvent la această terapie, atunci este un echipament potrivit pentru tine. Însă cei mai mulți oameni ajung să folosească doar o parte din funcțiile pe care le oferă un astfel de dispozitiv. Unii au nevoie doar de un masaj de relaxare, alții suferă de dureri de spate și atunci scaunul potrivit va fi unul cu o funcție de bază pentru masarea spatelui, iar pentru alții va fi util un dispozitiv și cu funcții de masare a picioarelor și a gâtului.

Este important să te gândești mai întâi care sunt nevoile tale, apoi să faci comanda, pentru că este mai înțelept să cumperi ceva ce știi că vei folosi și îți va fi util și nu vei da bani în plus pentru caracteristici care nu-ți folosesc.

Fotoliile de masaj sunt împărțite în două categorii principale: cele care utilizează tehnica masajului suedez și cele cu tehnică Shiatsu. Primele combină frământările, rularea și presarea punctelor-cheie ale corpului, în timp ce masajul Shiatsu implică și lovituri scurte, alunecări, vibrații și frecție. Rămâne să iei o decizie în funcție de ce crezi că ți se potrivește mai bine.

Calitate

Al doilea lucru de care este important să ții cont este calitatea produsului. Vei descoperi că piața este invadată de tot felul de dispozitive, unele mai ieftine, care promit că fac același lucru ca și un fotoliu profesional, însă realitatea este alta și pentru că este vorba de corpul tău și vrei să eviți anumite riscuri, este bine să alegi un fotoliu bun. Materialele din care este realizat sunt, de asemenea, de luat în seamă. Pentru o stabilitate cât mai bună ar trebui să alegi un scaun cu structură din lemn masiv, iar tapițeria să aibă o densitate bună și să fie realizată din piele ecologică – un material rezistent și ușor de curățat.

Dimensiuni

Deși dimensiunile unui astfel de dispozitiv variază destul de puțin și în general are mărimea unui fotoliu obișnuit, sunt și scaune care se rabatează și se întind. Este și acesta un criteriu pe care să-l ai în vedere și mai întâi este important să te asiguri că dispui de suficient spațiu pentru a te putea bucura pe deplin de toate funcțiile oferite.

Foto: Unsplash

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini