Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Beatrice, însărcinată din nou! Încă un moștenitor pentru familia regală britanică

Prințesa Beatrice, însărcinată din nou! Încă un moștenitor pentru familia regală britanică

Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Aceasta așteaptă un nou membru al familiei alături de soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, cu care are deja o fiică, Sienna, născută în 2021. Familia regală este încântată de veste, iar bebelușul este așteptat la începutul anului viitor. Beatrice, care este a noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, face parte din familia regală extinsă a Reginei Elisabeta.

Anunțul oficial al familiei regale

Vestea că Prințesa Beatrice așteaptă al doilea copil a fost confirmată printr-un anunț oficial al familiei regale, care a fost publicat pe rețelele de socializare. Cuplul a împărtășit bucuria de a deveni din nou părinți și a declarat că sunt nerăbdători să întâmpine noul membru al familiei. Copilul va deveni un frate pentru micuța Sienna și Wolfie, fiul lui Edoardo dintr-o relație anterioară.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în iulie 2020, într-o ceremonie restrânsă, iar în septembrie 2021, au devenit părinți pentru prima dată. Cuplul a continuat să se implice în viața publică, dar a ales să păstreze o discreție mare în jurul vieții lor personale și familiale.

Familia regală britanică în extindere

Prințesa Beatrice, fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, este a noua în linia de succesiune la tron, iar vestea sarcinii sale a fost primită cu multă bucurie de întreaga familie regală. Beatrice și sora sa, Prințesa Eugenie, fac parte din ramura extinsă a familiei regale britanice și sunt verii apropiați ai Prinților William și Harry. Eugenie, la rândul său, are deja doi copii, iar familia continuă să se extindă.

Regele Charles al III-lea și restul familiei regale au fost informați despre sarcina Prințesei Beatrice și au transmis urări de bine pentru această nouă etapă din viața cuplului. Legătura strânsă dintre membrii familiei regale este un aspect care a atras întotdeauna atenția publicului, iar fiecare anunț de acest gen aduce un interes sporit din partea presei internaționale.

Implicațiile pentru succesiune

Cu venirea pe lume a noului copil, linia de succesiune la tronul britanic va rămâne neschimbată în esență, dar numărul membrilor familiei regale continuă să crească. Beatrice, fiind o figură importantă, deși nu la fel de vizibilă ca Prințul William sau Harry, păstrează o poziție solidă în ordinea succesiunii, iar copiii ei vor fi incluși în această linie.

În timp ce atenția publicului se îndreaptă deseori către succesiune și pozițiile membrilor familiei regale, nașterea noului copil este, în primul rând, un motiv de bucurie pentru familia Mapelli Mozzi și pentru întreaga familie regală britanică.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: