Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Charles, afectat de conflictul dintre William și Harry. Cei doi frați se vore reuni la dezvelirea statuii comandată în onoarea Prințesei Diana

Prințul Charles, afectat de conflictul dintre William și Harry. Cei doi frați se vore reuni la dezvelirea statuii comandată în onoarea Prințesei Diana

GALERIE FOTO (2) Prințul Charles, afectat de conflictul dintre William și Harry.

Prințul Charles, afectat de conflictul dintre William și Harry. În timp ce prințul William și prințul Harry se pregătesc să se întâlnească pentru ceremonia de comemorare a Prințesei Diana, tatăl lor, Prințul Charles, rămâne tăcut în legătură cu conflictul dintre fiii lui.

Prințul Charles, afectat de conflictul dintre William și Harry. Cei doi frați se vore reuni la dezvelirea statuii comandată în onoarea Prințesei Diana

Prințul Charles, afectat de conflictul dintre William și Harry. Relația dintre frații Wiliam și Harry s-a cam deteriorat odată cu plecarea ducelui de Sussex în California. La începutul lunii iulie, regretata Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, iar cei doi frați se vor reîntâlni pentru a dezveli statuia comandantă în onoarea mamei lui. În acest timp, prințul Charles, tatăl cel doi, este afectat de conflictul dintre William și Harry. Potrivit surselor din apropierea Familiei Regale, Charles este supărat și devastat de această situație. „Este foarte rănit și supărat”, a declarat un prieten al lui Charles. De asemenea, sursele spun că Charles este șocat de acest lucru.

Deși la înmormântarea prințului Philip, întreaga familie s-a reunit pentru prima oară după plecarea lui Harry, presa locală relatează că s-au făcut puține progresse în ceea ce privește reunirea fraților. „Toată lumea a fost optimistă, dar nu s-a întâmplat nimic special.”, au spus sursele. Cu toate că au vorbit, Harry și William nu ar exista șanse prea mari de împăcare. O sursă a declarat pentru Vanity Fair, că frații sunt în contact și fac planuri pentru ceremonia care va avea lor săptămâna trecută. „Știu că ochii lumii vor fi asupra lor – urmărindu-le fiecare mișcare, așa că ceea ce veți vedea este cel puțin o demonstrație de unitate atent pregatită pentru acea zi”, a spus sursa.

Prințul Charles nu va fi prezent când fiii lor se se vor reuni, pentru că va pleca în Scoția. „Charles a arătat destul de clar că nu va fi acolo, pentru că pleacă în Scoția. Așadar, nu există planificată o întâlnire între cei trei”, au declarat sursele. Sursele menționează că Kate Middleton, intenționează să participe la ceremonia de comemorare. „Ducesa vrea să fie alături de soțul ei. Fără îndoială, vor exista tensiuni între Cambridge și Harry, dar toți recunosc că, în ciuda problemelor evidente și adânc înrădăcinate, vor ca această zi să fie doar despre mama lor, Prințesa Diana”, au mai spus sursele regale.

Prințesa Diana va avea o statuie, la dorința fiilor ei

Statuia a fost comandată de William și Harry în 2017, pentru a marca 20 de ani de la moartea mamei lor și pentru a-i recunoaște influenața în întreaga lume. Kensington Palace a declarat că instalarea sculpturii a fost întârziată din cauza pandemiei de coronavirus, dar va fi dezvelită în Sunken Garden pe 1 iulie 2021.

Printesa Diana

Capodopera a fost creată de artistul Ioan Rank-Broadley. „Mama noastră a influenţat atâtea vieţi„, au spus cei doi frați. Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, când William avea 15 ani și Harry 12 ani. De-a lungul timpului au fost create în Londra, mai multe memoriale în onoarea Dianei, inclusiv Diana Memorial Playground de la Palatul Kensington, Diana Memorial Fountain din Hyde Park și Diana Memorial Walk de la Palatul St. James.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: