Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry a refuzat oferta de împăcare a fratelui său

Prințul Harry a refuzat oferta de împăcare a fratelui său

Conflictul dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, durează de ani buni. Se pare că mezinul familiei regale a primit o ofertă de pace pe care a refuzat-o.

Cei doi frați s-au revăzut în urmă cu două săptămâni la funerariile bunicii lor. Din comportamentul lor, pare că nu au îngropat securea războiului. Deși tristul eveniment i-a reunit, nu i-a făcut să uite de neînțelegerile trecutului.

Amintim că prințul William a fost dezamăgit de anumite afirmații pe care prințul Harry le-a făcut în presă. Potrivit expertului regal Katie Nicholl, autoarea cărții „The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, prințul William „s-a așteptat întotdeauna ca Harry să-i fie alături” și a existat un plan pentru ca „frații să lucreze împreună și să se sprijine unul pe altul”. Și, în timp ce William era supărat că Harry a renunțat la îndatoririle regale, seniorii au părăsit Anglia”.

Katie a explicat că „William pur și simplu nu-l poate ierta pe Harry, nu doar pentru comportamentul său și pentru ceea ce a făcut, ci pentru cum a făcut-o.” Ea a adăugat: „Întotdeauna a crezut că Harry va fi omul lui de bază. Slavă Domnului că o are pe Kate lângă el, altfel ar fi singur.”, scrie ego.ro.

Oferta de pace pe care a refuzat-o prințul Harry

Într-un fragment din noua sa carte ”Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, Valentine Low scrie: ”A doua zi după difuzarea documentarului, William i-a scris fratelui său un mesaj pe WhatsApp pentru a-l întreba dacă poate să vină să-l vadă.

Acest lucru i-a pus pe Harry și Meghan într-o încurcătură. Ce ar trebui să facă?”.

Inițial, Harry a luat în considerare varianta de a accepta invitația, însă ulterior a devenit îngrijorat că informațiile despre întâlnirea lor vor ajunge publice.

Mezinul și-a întrebat fratele cui îi va spune, iar William a explicat că va trebui să-și elibereze programul, ceea ce ar însemna să-i spună secretarei sale private.

A fost punctul care l-a înfuriat pe Harry. El ar fi spus, ferm: ”Nu vin”. Era îngrijorat de faptul că echipa lui William va divulga vizita presei, încât prefera să nu-și vadă fratele decât să riște ca întâlnirea să ajungă în ziare, arată fanatik.ro.

Conform aceleiași cărți, se pare că refuzul lui Harry de a se întâlni față în față cu William a reprezentat o veste ”sfâșietoare” pentru oamenii apropiați ambilor frați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: