Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry, dezamăgit de familia sa. Așteaptă scuze din partea fratelui, Prințul William

Prințul Harry, dezamăgit de familia sa. Așteaptă scuze din partea fratelui, Prințul William

GALERIE FOTO (4) Prințul Harry, dezamăgit de familia sa.

Prințul Harry, dezamăgit de familia sa. Harry și Meghan Markle au participat la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, dar s-a declarat dezamăgit de comportamentul membrilor Casei Regale. Se pare că fiul cel mic al Prințesei Diana așteaptă scuze de la familia sa, dar mai ales de la fratele său, Prințul William.

Prințul Harry, dezamăgit de familia sa. Așteaptă scuze din partea fratelui, Prințul William

Prințul Harry ar fi supărat din cauza modului în care a fost tratat de către propria familie la Jubileul de platină a Reginei Elisabeta. Acesta și-a făcut prezența alături de Meghan Markle, dar au fost absenți de la unele dintre cele mai importante ceremonii. Se pare că Regina nu a putut trece cu vederea faptul că Harry a renunțat la responsabilitățile regale pentru a se muta împreună cu sotia si copiii in Los Angeles. De asemenea, Suverana ar fi refuzat să se fotografieze cu mezina cuplului, micuța Lilibeth, care a împlinit un an pe 4 iunie. Potrivit Angelei Levin, biograf oficial al Prințului Harry, acesta ar fi foarte supărat de modul în care membrii familiei s-au comportat cu el. Harry a simțit că aceștia nu i-au acordat atenție și nu și-au făcut timp pentru a se întâlni cu el. Cu toate astea, Printul Harry s-a întâlnit cu tatăl său, printul Charles și soția sa acestuia, Camilla. „Prințul Harry așteaptă să primească scuze, când în realitate, el ar trebui să fie cel care își ceară iertare”, a spus Angela Levin.

Totodată, Harry ar fi dezamăgit de faptul că fratele său, William, nu a venit la ziua de naștere a micuței Lilibet. Motivul pentru care nu a reușit să participe la acest eveniment este unul bine întemeiat. Ducii de Cambridge se aflau în Wales în dimineața zilei de 4 iunie, iar după ce au revenit acasă au trebuit să se pregătească pentru a participa la o nouă rundă de evenimente dedicate Jubileului Reginei Elisabeta. Levin a analizat expresiile faciale ale lui Harry din timpul Jubileului și a ajuns la o concluzie: „Ce m-a frapat cel mai mult a fost furia care s-a putut citi pe chipul lui. Toate emoțiile pe care le-a trăit au putut să fie citite. Poate își aducea aminte de toate momentele neplăcute prin care a trecut cu familia și și-ar fi dorit să nu fi participat deloc la Jubileu”.

Ducii de Cambridge nu au mers la ziua de naștere a micuței Lilibet

Ducele Harry și Megha Markle au lansat o invitație Printului William și lui Kate Middleton de a participa la ziua de naștere a fiicei lor. Surprinzător, cei doi duci nu au putut să participe la acest eveniment. Relația dintre cei doi frați pare a fi tensionată, având în vedere că cei doi au venit separat la unul dintre evenimente pentru a nu se întâlni unul cu celălat. Ducii de Sussex au celebrat ziua de naștere a fiicei lor, Lilibet, care a împlinit un an pe 4 iunie.

Cei doi au organizat un picnic regal la care au invtat câțiva dintre prietenii apropiați, dar și pe printul William și Kate, impreuna cu cei trei copii ai lor. La ziua de naștere a lui Lilibet, fiica lui Harry și a lui Meghan, au mai luat parte și Charlie Van Straubenzee și fratele său, Tom, nașul lui Charlotte, fetița ducilor de Cambridge, notează Daily Mirror.

Lilibet
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: