Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry primește o nouă lovitură din partea Casei Regale. Unde va sta la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea

Prințul Harry primește o nouă lovitură din partea Casei Regale. Unde va sta la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea

regele charles si harry

Ziua de 6 mai va fi una care va intra în cărțile de istorie ale Marii Britanii. Charles al III-lea va fi încoronat în mod oficial rege. La ceremonie va participa și ducele de Sussex, prințul Harry, care a decis în urmă cu câțiva ani să se retragă din cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Se pare că prințul Harry nu va avea ocazia de sta alături de membrii familiei sale, fiindu-i pregătit un loc special, departe de atenția presei. Iată detaliile!

Prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea

La data de 6 mai 2023, sâmbătă, va avea loc ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea și a soției sale, Camilla, ca rege și regină ai Regatului Unit și Commonwealth-ului. Ceremonia va fi găzduită de Westminster Abbey și va începe la ora locală 11:00 conform informațiilor comunicate de Buckingham.

Regele va ajunge la Westminster Abbey într-o procesiune care urmează un plan riguros, cu puțin timp înainte de începerea ceremoniei. În plus, în Marea Britanie, ziua de 8 mai va fi tratată ca zi suplimentară de sărbătoare, iar Palatul Buckingham a pregătit diverse evenimente pentru acest weekend special. Charles a urcat pe tron la 8 septembrie 2022, în urma decesului mamei sale, regina Elisabeta a II-a.

La încoronarea regelui Charles al III-lea vor participa oameni politici importanți ai Marii Britanii, reprezentanți ai diferitelor Case Regale ale Europei, membrii Casei Regale a Marii Britanii, precum și fiul cel mic al regelui Charles, prințul Harry. Se pare, însă, că el va primi un tratament diferit față de fratele său mai mare și nu va fi așezat în lojă lângă ceilalți membrii ai familiei.

Prințul Harry, lovitură dură din partea Casei Regale a Marii Britanii

Potrivit procedurilor oficiale, membrii familiei regale au fost întotdeauna așezați în Loja Regală, însă anul acesta va fi făcută o singură modificare.

Conform unor surse din presa britanică, prințul Harry, care și-a anunțat retragerea din activitățile Casei Regale în anul 2019, nu va fi așezat în aceeași lojă cu restul familiei regale. Potrivit acestor surse, el va fi așezat într-un loc cu zece rânduri mai în spate, ceea ce este considerat de tabloidele britanice ca fiind o lovitură finală pentru Harry și o umilință.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: