Redactia.ro
Home » Breaking News » Prințul Paul al României a fost prins la Paris! E în custodia autorităților

Prințul Paul al României a fost prins la Paris! E în custodia autorităților

GALERIE FOTO (2) Printul Paul al Romaniei, prins la Paris

Informații de ultimă oră! Prințul Paul al României, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, a fost prins în Paris după un an și jumătate de căutări.

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României, dat în urmărire internațională, a fost prins la Paris după mai bine de un an și jumătate de căutări, a anunțat în urmă cu scurt timp Lucian Bode, ministrul de Interne. Acesta are de ispășit o condamnare definitivă și ar urma să fie adus în țară.

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României. În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră. Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a anunțat Poliția Română într-un comunicat.

De ce a fost condamnat la închisoare Prințul Paul al României

Prințul Paul al României a fost condamnat în decembrie 2020 la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru săvârşirea infractiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, a scris news.ro. Tot în același dosar au mai fost condamnaţi omul de afaceri Remus Truică, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein şi Dan Andronic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: